Cele mai bune televizoare LED pentru tine

Nu ne cumpărăm zilnic un televizor, iar de aceea atunci când ne dorim unul nou, ar trebui să alegem dintre cele mai bune televizoare LED. Astfel, ne vom bucura de imagini de calitate superioară, să ne uităm la meciuri de fotbal la fel ca și cum am fi pe stadion, să folosim internetul pe un ecran mare – dacă e un televizor smart – sau chiar să folosești televizorul LED pentru a juca jocuri.

Iar un televizor LED bun nu e foarte scump: prețul lui începe de la 1000 de lei, dar crește în cazul televizoarelor foarte bune, 3D sau Smart TV. Astfel, depinde foarte mult de tine cât vei da pe televizorul ales.

cele mai bune televizoare led

BlogdeCasa.Ro îți spune cum se aleg cele mai bun televizoare LED

Televizoarele LED au devenit una dintre cele mai bune variante pentru cumpărători, reușind să se impună în fața televizoarelor de tip LCD cu un consum redus.

Iluminarea în cazul televizoarelor LED poate fi din spate sau laterală, iar majoritatea producătorilor apelează la iluminarea laterală. Asta deoarece televizoarele sunt mai econome, au dimensiuni mai plăcute șamd.

Un alt aspect pe care trebuie să îl știi e că gama de culori poate fi „RGB-LED” sau „WHITE-LED”, prima gamă oferind culori mai bogate și mai vii, iar ce-a de-a doua mai sărace, dar prețul lor fiind mai redus.

Astfel, atunci când vrei să alegi unul dintre cele mai bune televizoare LED, va trebui să ții cont de caracteristici precum calitatea imaginilor, sunetul, funcțiile, conectivitatea setările și garanția. Mai pe larg vom vorbi în rândurile următoare.

1.Imagini plus sunet

Un televizor ar trebui să aibă imagini cât mai plăcute, deci rezoluții mari. Noi vă recomandăm să nu cumpărați un televizor dacă nu are măcar rezoluții HD, cu toate că cele Full HD sau chiar 4K, ori 3D sunt mult, mult mai spectaculoase.

De asemenea, diagonala ar trebui să fie una cât de cât mare, deoarece nu îți iei mereu un televizor nou. Astfel, poți opta pentru plăcerea de a vedea un film pe diagonale mari.

Iar un sistem de tip Dolby îți va asigura un sunet de calitate superioară.

2.Funcțiile unui televizor LED

De regulă, atunci când vrei să faci o achiziție de succes, va trebui să ții cont de funcțiile de care dispune acel aparat. Mai exact, un televizor ar trebui să poată fi conectat la telefon sau la tabletă, pentru mai muult divertisment.

Mai multe funcții întâlnim de regulă la televizoarele smart. Totuși, noi vă recomandăm să urmăriți funcțiile pentru un sunet și imagini de calitate, deoarece acestea sunt foarte importante.

Orice funcție în plus te va ajuta desigur să te bucuri mai mult de cel mai bun televizor LED ales de tine.

3.Conectivitate

Partea de conectivitate este și ea foarte importantă. Dacă alegi un Smart TV, atunci ar trebui să ai la dispoziție un port LAN sau tehnologia Wireless. Porturi utile sunt și cele HDMI – care îți permit să conectezi laptopul la televizor – sau USB, pe care îl poți folosi pentru conectarea unui stick cu filme, de exemplu.

Cu cât mai multe porturi și posibilități de conectivitate, cu atât mai bine.

4.Garanție

Am tot zis că nu alegi unul dintre cele mai bune televizoare LED în fiecare an, iar de aceea ar trebui să cumperi un model cu garanție de minim 2 ani. Există și modele cu 5 ani, pe care noi vi le recomandăm.

BlogdeCasa.Ro recomandă: cele mai bune televizoare LED

Așadar, dacă ai decis să-ți iei unul dintre cele mai bune televizoare pentru tine, atunci ar trebui să vezi recomandările noastre de mai jos:

Televizor LED Smart Horizon 43HL733F

Televizor LED Smart Horizon, 109 cm, 43HL733F, Full HDO primă recomandare este Smart Horizon 43HL733F. Dotări:

 • Diagonala de 109 cm.
 • Rezoluții Full HD.
 • Televizor Smart.
 • Sistem audio stereo.
 • Preț accesibil.
 • Multe porturi. 

Click pentru preț!

Televizor LED Smart Samsung 32J5200

Televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32J5200, Full HDFoarte bun este și televizorul Samsung 32J5200. Dotări:

 • Diagonală 80 cm.
 • Smart TV.
 • Sistem audio 2CH.
 • Multe funcții și porturi.
 • Wi-Fi.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Televizor LED Horizon 40HL737F

Televizor LED Horizon, 102 cm, 40HL737F, Full HDIar ultima recomandare pentru cele mai bune televizoare LED este Horizon 40HL737F. Dotări:

 • Diagonală 102 cm.
 • Rezoluție Full HD.
 • Sistem audio stereo.
 • Luminozitate bună.
 • Multe porturi.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cele mai bune televizoare LED, dar dacă ai nevoie de ajutor sau ai vreo întrebare, ar trebui să lași un comentariu. De asemenea, poți vedea mai multe televizoare LED bune aici.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here