Cele mai bune termometre pentru bucătărie

Gătitul este cu siguranță o artă, am crezut și voi crede mereu asta. De aceea atunci când gătești trebuie să te implici cu sufletul și să fii atent la multe detalii. De exemplu, unele preparate trebuie pregătite la anumite temperaturi, altfel gustul nu va mai fi la fel de bun. Iar pentru monitorizarea temperaturii eu recomand cele mai bune termometre pentru bucătărie.

De aceea în acest articol m-am gândit să tratez puțin această temă. Mai exact, voi oferi mai multe sfaturi pentru a alege un termometru de bucătărie cât mai bun, dar și recomandări. Astfel, voi începe mai întâi cu o recomandare pentru cel mai bun termometru pentru bucătărie.

Termometru și cronometru digital de bucătărie – Kitchen Craft

Termometru si cronometru digital de bucatarie - Kitchen Craft

Click pentru preț!

Dacă vrei un tool de bucătărie performant, care să te ajute să gătești mai ușor, atunci ar trebui să vezi acest model. Acesta este un termometru care are și funcție de cronometru digital cu alarmă. Astfel, este dotat cu o sondă din oțel inoxidabil ce poate fi introdusă în carnea de la cuptor, iar mai apoi va afișa temperatura. De asemenea, puteți selecta tipul cărnii pentru rezultate cât mai exact. Iar partea cea mai tare este că transportul este gratis.

Cum se aleg cele mai bune termometre pentru bucătărie – sfaturile BlogdeCasa.Ro

Mai jos mi-am propus să-ți ofer mai multe sfaturi care te vor ajuta să alegi unul dintre cele mai bune termometre pentru bucătărie. Mai exact, îți voi prezenta principalele caracteristici de care ar trebui să ții cont atunci când vrei un termometru bun.

1.Funcții

Încep cu funcțiile deoarece poți alege un termometru mai inteligent, care îți va fi de mare folos. Mai exact, de exemplu dacă nu ai un cuptor cu timer inclus atunci poți opta pentru un termometru care are și funcție de cronometru cu alarmă. Astfel, vei ști atunci când e timpul să oprești cuptorul.

De asemenea, unele termometre îți oferă posibilitatea de a seta tipul de mâncare pentru care verifici temperatura. Mai exact, această funcție o întâlnim la termometrele pentru fripturi.

Orice altă funcție în plus reprezintă un motiv în plus pentru a alege acel termometru pentru bucătărie.

Totodată, eu vă mai recomand să optați pentru un termometru cu ecran LCD deoarece astfel temperatura va fi afișată clar.

Există chiar și aparate wireless astfel încât, nu trebuie decât să pui sonda în carne, iar mai apoi vei putea verifica foarte ușor temperatura.

2.Tipul aparatului

După cum bine ai observat și mai sus, există mai multe tipuri de termometre. Un prim tip este cel al termometrelor de bucătărie pentru fripturi. Există însă și termometre pentru alte tipuri de alimente, precum gemurile de exemplu, ori sosurile.

Important este să stabilești ce tip de termometru vrei, iar mai apoi alegerea va fi mai ușor de făcut.

3.Temperaturi maxime

Cele mai bune termometre pentru bucătărie au capacitatea de măsura anumite temperaturi maxime. Astfel, trebuie să urmărești care este minimul temperaturii afișate, precum și maximul. Dacă e conform necesităților, atunci poți alege acel termometru.

4.Alte caracteristici

Un alt aspect de verificat este tipul bateriilor folosite precum și faptul dacă acestea sunt incluse. Trebuie să găsești ușor baterii pentru cele mai bune termometre pe piață, pentru a-ți fi ușor să le înlocuiești.

Materialul este și el important, deoarece trebuie să fie rezistent, de calitate și ușor de curățat. De cele mai multe ori se folosește oțelul inoxidabil.

De asemenea, garanția ar trebui să fie de minim 12 luni.

Recomandările BlogdeCasa.Ro: cele mai bune termometre pentru bucătărie

Așadar, a sosit și partea articolului unde ofer recomandări. Mai jos vei găsi deci 3 termometre pentru bucătărie foarte bune, pe care eu le recomand:

Termometru digital cu sondă – Westmark

Termometru digital cu sonda - WestmarkO primă recomandare este acest termometru pentru bucătărie de la Westmark. Caracteristici:

 • Termometru pentru fripturi.
 • Ecran LCD.
 • 8 tipuri de carne.
 • Aparat Wireless.
 • 4 baterii AAA incluse.
 • Transport gratuit.

Click pentru preț!

Termometru infraroșu – Kitchen Craft

Termometru infrarosu - Kitchen CraftFoarte bun este și acest termometru pentru bucătărie cu infraroșu. Caracteristici:

 • Infraroșu.
 • Foarte bun pentru supe și alte alimente.
 • Temperaturi de 0 și 250 grade.
 • Baterie CR2032 inclusă.
 • Transport gratuit.

Click pentru preț!

Lingură cu termometru – Kitchen Craft

Lingura cu termometru - Kitchen CraftȘi ultima recomandare pentru cel mai bun termometru pentru bucătărie. Caracteristici:

 • Lingură cu termometru.
 • Dedicată sosurilor și gemurilor.
 • Temperaturi de la 20 la 220 de grade.
 • Lingură din silicon termorezistent.
 • Livrare gratuită.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul meu despre cele mai bune termometre pentru bucătărie. Pentru mai multe recomandări, accesează acest link.

1 COMENTARIU

 1. Cornelia Constantin

  Care e cel mai bun pret pentru un astfel de gadget?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here