Cele mai frumoase perne decorative pentru încăperi super

Cele mai frumoase perne decorative sunt obligatorii în orice dormitor dar și în alte camere unde obișnuiești să-și petreci destul de mult timp. Asta deoarece reușesc ofere stil și eleganță unei camere, doar prin simpla lor prezență. Există o gamă variată de perne decorative, pentru scaune și pentru fotolii, pentru paturi, cu aspect diferit. De aceea m-am decis să fac un articol despre pernele decorative.

Mai exact, pe lângă faptul că îți voi prezenta mai multe perne decorative mai jos, îți voi spune totodată cum se alege o pernă decorativă frumoasă și bună. Asta deoarece aspectul nu e singurul criteriu de selecție, ci trebuie să urmărești și alte caracteristici.

Despre principalele caracteristici după care poți alege cea mai bună pernă decorativă voi vorbi chiar mai jos.

Cum se aleg cele mai frumoase perne decorative – ghid de cumpărături

Atunci când vrei una dintre cele mai frumoase perne decorative trebuie să te uiți prima oară la design. Vei dori însă ca aceasta să aibă și o calitate superioară, să se potrivească cât mai bine cu camera respectivă precum și să fie comodă. De aceea trebuie să fii atent atunci când faci această achiziție. Eu voi încerca însă să te ajut să faci o alegere cât mai ușor, iar de aceea ar trebui să urmezi sfaturile mele de mai jos.

1.Formă și dimensiuni

Vorbim despre perne decorative, deci un prim aspect de urmărit este aspectul acestora. Prin magazinele online veți găsi o mulțime de perne decorative având diferite forme sau dimensiuni. De aceea, nu trebuie să ignori acest aspect.

Dimensiunile le vei alege în raport cu dimensiunea încăperii dar și a mobilierului, astfel încât pernuțele să se potrivească cât mai bine.

În ceea ce privește forma, vei găsi pernuțe decorative pătrate, rotunde, cilindrice sau dreptunghiulare. De cele mai multe ori, cumpărătorii le preferă pe cele pătrate deoarece se potrivesc în mai multe tipuri de camere sau de mobilier.

2.Umplutura

Atunci când vrei cele mai frumoase perne decorative, va trebui să te interesezi numaidecât și ce tip de umplutură folosește.

Foarte multe persoane greșesc fiind atente doar la design, și ignorând umplutura. Aceasta însă reprezintă o alegere importantă.

În primul rând trebuie să stabilești dacă vrei pernuțe decorative mai moi sau mai rigide. Umplutura poate fi din puf sau pene de pasăre, dar și din materiale sintetice. Există și perne decorative umplute cu diferite resturi de materiale, pe care nu ar trebui să te sprijini, deoarece se vor deforma.

Găsești și modele a căror husă poate fi scoasă ușor pentru curățare, ceea ce e foarte util.

Pernele din puf și pene sunt cu siguranță mai rezistente și mai plăcute, doar că și prețul e ceva mai mare. Dacă vrei perne decorative ieftine, atunci ar trebui să cumperi modele din poliester.

3.Materiale

Când spun material, mă gândesc mai exact la materialul husei sau a părții exterioare, în cazul în care aceasta nu este detașabilă. Recomandarea mea este să optezi pentru o pernă cu material exterior de calitate, precum bumbacul, ori chiar poliesterul sau catifeaua. Desigur, materialul ar trebui să fie cât mai rezistent dar și ușor de curățat.

Desigur, dacă alegi o pernă pe care nu vei sta, atunci e ok și un material nu foarte bun, dar dacă o folosești deseori, atunci trebuie un material mai bun.

4.Design

Iar un ultim aspect de care ar trebui să ții cont atunci când vrei perne cele mai frumoase perne decorative este designul. După cum am spus de fiecare dată, gusturile nu se discută. Astfel, alege perne care să-ți placă ție în primul rând.

Desigur, culorile ar trebui să se potrivească bine cu restul camerei dar și cu mobilierul.

Care sunt cele mai frumoase perne decorative – recomandări

Așadar, dacă ai decis să-ți iei perne decorative și nu știi ce anume să alegi, eu îți voi oferi câteva recomandări mai jos. Am ales câteva dintre cele mai frumoase perne decorative care au și un raport preț/calitate bun.

SET perne decorative Modella TIP4APC06

SET perne decorative Modella TIP4APC06, 72 x 55 cm, MulticolorO primă recomandare este acest set Modella TIP4APC06. Caracteristici:

 • Set de 3 perne decorative.
 • Material textil.
 • Imprimeu floral.
 • Husă detașabilă.
 • Preț bun. 

Click pentru preț!

SET perne decorative Modella TIP1BPC02s

SET perne decorative Modella TIP1BPC02s, 72 x 55 cm, MulticolorTot de la Modella este și acest set de perne decorative. Caracteristici:

 • Material textil.
 • Imprimeu floral.
 • Husă detașabilă.
 • Design plăcut.
 • Preț bun. 

Click pentru preț!

Pernă Matryoshka Multicoloră

Perna Matryoshka Multicolora 37 x 37 cmFoarte drăguță este și această pernă decorativă. Caracteristici:

 • Design foarte atrăgător.
 • Umplutură cu puf poliester.
 • Hipoalergenică.
 • Husă cu fermoar.
 • Dimensiuni 37 x 37 cm.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul meu despre cele mai frumoase perne decorative. Click aici pentru a vedea și alte modele.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here