Costume pentru Crăciun bune

Am tot vorbit despre Crăciun în câteva articole și probabil că vor mai fi și altele. Iar după ce am discutat despre decorațiuni dar și despre zăpadă artificială, acum am un alt subiect: costume pentru Crăciun bune. Asta deoarece înainte de sărbători multe persoane caută costume de Crăciun, așa că am zis să dau o mână de ajutor.

VEZI MAI MULTE COSTUME PENTRU CRĂCIUN

În acest articol voi vorbi despre cum se aleg costume pentru Crăciun bune, și voi oferi sfaturi totodată. De asemenea, nu pot să nu ofer și câteva recomandări de costume de Moș Crăciun și nu numai. Astfel, cred că acest articol e răspunsul perfect pentru cei care caută costume pentru Crăciun.

Costume pentru Crăciun: surprinde-i pe cei mici

costume pentru crăciun buneDacă ai copii mici, atunci cu siguranță ai și rolul de Moș Crăciun an de an. Asta îi face fericiți, deci trebuie să depui eforturi să fii cel mai bun moș. Astfel, un costum bun este mai mult decât necesar, pentru a fi convingător dar și pentru a-i bucura pe copii.

Nu te poți risca deci cu un costum ieftin, mai ales că te vei folosi de acel costum mai mulți ani la rând. Recomand mai degrabă să faci o investiție de care să te folosești mai mulți ani iar mai apoi costumul să fie încă bun.

Ține cont deci de materialul costumului, astfel încât acesta să fie de calitate superioară. Iar când spun calitate superioară, mă gândesc în primul rând la rezistența costumului dar și confortul pe care îl oferă. Aspectul trebuie să fie și el cât mai asemănător cu cel al moșului pe care îl vedem în filme sau în desenele animate.

Numărul de piese incluse reprezintă un alt aspect la care să fii atent. Un costum de Crăciun bun trebuie să aibă nu numai haina și pantalonii, ci și centura, barba, căciula sau chiar și bocancii. Astfel, vei putea intra mult mai ușor în pielea unui personaj, pentru a fi cât mai convingător.

Tipul costumului sau personajul costumului sunt și ele aspecte pe care trebuie să le stabilești. Mai exact, vei putea opta pentru un costum de Moș Crăciun, de ren, de Crăciuniță, de om de zăpadă șamd. Va trebui deci să stabilești ce rol vei avea, sau pentru ce ai nevoie de acel costum.

Recomandări de costume pentru Crăciun bune

Așadar, dacă ai decis să-ți iei unul sau mai multe costume pentru Crăciun, cred că cele de mai jos ți se vor potrivi. Am ales costume pentru adulți, care prezintă diferite personaje, astfel încât să găsești ceea ce cauți. Vezi recomandările mai jos:

Costum Moș Crăciun Widmann 1544V

Costum Mos Craciun Widmann 1544VÎncep desigur cu un costum de Moș Crăciun, de calitate superioară dar și complex totodată. Caracteristici:

 • Conține robă cu glugă, centură, acoperitoare pentru papuci, perucă, barbă, mustață și sprâncene.
 • Mărimea L.
 • Material Polar.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Costum Crăciuniță Widmann 1545X M

Costum Craciunita Widmann 1545X MIar dacă vrei un costum de Crăciuniță, pentru altfel de surprize, atunci poți vedea modelul din imaginea alăturată. Caracteristici:

 • Rochie din catifea și terminații din pluș.
 • Căciuliță asortată.
 • Centură și manșete.
 • Mărime M.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Costum Elf Widmann 89002 M

Costum Elf Widmann 89002 MIar dacă de Crăciun vrei un costum de Elf, atunci recomandarea mea cred că te va mulțumi. Caracteristici:

 • Bluză.
 • Pantaloni.
 • Pălărie.
 • Material poliester.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Așadar, acestea sunt recomandările mele de costume pentru Crăciun bune. Iar dacă vrei să vezi și alte modele, atunci cu siguranță vei găsi ceva care să-ți placă aici.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here