Covoare moderne pentru bucătărie care oferă o imagine foarte plăcută

Este foarte important ca din când în când să mai vorbim și despre covoare moderne pentru bucătărie deoarece nu numai mobilierul este important, ci și genul acesta de accesorii. Asta deoarece de cele mai multe ori în bucătărie avem gresie pe jos, despre care știm deja că e rece, iar picioarele goale cu gresia nu se au prea bine.

De aceea am ales să vă prezint câteva covoare moderne pentru bucătărie astfel încât să îți fie mai mare dragul să alergi de la frigider la argaz dar și să oferi bucătăriei un aspect cât mai interesant totodată, făcând o impresie plăcută fiecărui vizitator.

Covor modern multicolor

De obicei bucătăriile sunt concepute în două culori (puteți vedea aici câteva idei de decorare a bucătăriei) însă mai putem oferi puțină culoare folosind un covor multicolor. De aceea am ales să vă prezint acest covor cu aspect modern care întruchipează mai multe forme geometrice de culori diferite, care cu siguranță se va simți foarte plăcut sub picioare.

Click pentru mai multe poze

covor modern multicolor

Covor cu flori – aspect minimalist

Dacă totuși dorești să păstrezi un aspect minimalist al bucătăriei și să nu o umpli totuși de culoare, poți opta pentru acest covor cu imprimeu floral, în culori deloc țipătoare, ce se va potrivi cu siguranță cu niște mobilier de culoare maro, orice nuanță.

covor cu flori

Covor înnodat manual

Vă e dor de covoarele țesute manual ale bunicii? Mai știți cât de moi erau încât îți venea să le îmbrățișezi ca pe un ursuleț de pluș? Ei bine dacă v-a apucat și pe voi nostalgia citind aceste rânduri și vă e dor de covoarele țesute manual atunci cu siguranță ar trebui să vă cumpărați acest covor pentru bucătăria voastră dar pe care îl puteți folosi și în alte camere, nu numai în bucătărie.

covor tesut manual

Așadar, acestea sunt 3 modele de covoare moderne pentru bucătărie pe care cu siguranță mi-ar plăcea să le am în bucătăria mea.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here