6 covorașe pentru baie ideale pentru tine

După ce am făcut un articol despre covorașe drăguțe pentru intrare, am zis că e musai să mai vorbesc despre covorașe sau covoare mai mari aici pe blog. Iar asta deoarece aproape în orice casă le întâlnim. Astfel, BlogdeCasa.Ro îți recomandă în acest articol covorașe pentru baie, iar recomandările le vei găsi chiar mai jos.

VEZI AICI MAI MULTE COVORAȘE PENTRU BAIE

Dacă ai decis să îți cumperi un covoraș pentru baie nou și nu știi ce să alegi, cred că acest articol te va ajuta. Iar asta deoarece am pregătit diferite recomandări, mai elegante sau mai clasice, astfel încât să nimeresc gusturile fiecărui cititor. Sper să îmi iasă, iar dacă nu… aveți mai sus un buton care vă duce către întreaga ofertă eMag de covorașe pentru baie.

6 covorașe pentru baie foarte plăcute – recomandări

Mai jos vei găsi deci 6 covorașe pentru baie cu diferite modele, mai mult sau mai puțin diferite. Înainte de asta ar trebui să spun că un covoraș pentru baie este necesar pentru a nu aluneca după ce ieși din duș dar și pentru a nu-ți fi rece la picioare. Astfel, poate nu pare așa important, dar eu îți recomand numaidecât să îți cumperi un covoraș pentru baie bun.

1.Covoraș Baie Maro 2 piese

VEZI PREȚUL ȘI ALTE CARACTERISTICI

Dacă vrei un covoraș format din două piese, una pentru a o așeza lângă cadă sau lângă duș și una pentru WC, atunci ar trebui să alegi acest set. Materialul este polipropilena, iar grosimea de 8 mm. De asemenea, acestea au un suport antiderapant din latex. Prețul este și el accesibil.

2.Covorașe baie Vouge grafite

VEZI PREȚUL ȘI ALTE CARACTERISTICI

Un alt set de covorașe pentru baie este și acesta din poliester și de culoare gri închis. Acestea absorb bine apa și sunt foarte pufoase. Dimensiunile sunt de 55 x 90 cm și 55 x 45 cm.

3.Covoraș Baie Albastru – Alb 2 piese

VEZI PREȚUL ȘI ALTE CARACTERISTICI

Foarte plăcut ca design dar și de calitate este și acest set de covorașe. Acesta este format dintr-un covoraș mare și unul pentru vasul de WC. Materialul este 100% polipropilenă, este antiderapant iar grosimea e de 8 mm.

 4.Covoraș baie Spirella Benoa

VEZI PREȚUL ȘI ALTE CARACTERISTICI

Dacă vrei un covoraș pentru baie de calitate, atunci ai putea opta pentru acest model din bumbac și cu față dublă. Dimensiunile sale sunt de 60 x 90 cm, iar culoarea e Taupe. Mai sunt și alte versiuni de culori diferite precum bleu, natura sau verde, dar și de dimensiuni diferite.

5.Covor baie Kring Walk on Clouds

Covor baie Kring Walk on Clouds, Bej, 50 x 80 cm

VEZI PREȚUL ȘI ALTE CARACTERISTICI

Foarte apreciat este și acest covoraș de baie de 50 x 80 cm. Are o culoare plăcută, bej, și este din spumă poliuretanică. De menționat este numărul mare de review-uri pe care cumpărătorii le-au lăsat pe eMag. Prețul este chiar foarte mic.

6.Covoraș baie bumbac Shaggy, Mendola Wellness

Covoras baie bumbac Shaggy, Mendola Wellness, 50x 80cm, mov

VEZI PREȚUL ȘI ALTE CARACTERISTICI

Și uite că a venit și ultima recomandare din articolul despre covorașe pentru baie. Acest model este din bumbac 100%, are dimensiuni de 50 x 80 și o culoare mov foarte plăcută. Iar prețul e de numai 50 de lei.

Așadar, acestea au fost recomandările mele de covorașe pentru baie, iar dacă vrei să vezi și alte modele, ar trebui să accesezi acest link.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here