Covorașe pentru intrare – 15 modele care-ți vor plăcea

Cu siguranță am văzut cu toții prin scara de bloc ori pe la prieteni câte un covoraș de intrare care ne-a plăcut sau care ne-a amuzat. Prin intermediul acestora putem arăta că avem simțul umorului sau, de ce nu, bun gust. Așa că am decis pentru acest articol să fac o listă mare mare cu 15 covorașe pentru intrare. Desigur, voi prezenta numai modele inedite care sigur îți vor plăcea.

VEZI AICI CEA MAI BUNĂ OFERTĂ PENTRU COVORAȘE DE PUS LA INTRARE

Astfel, dacă ai decis să-ți iei un covor pentru intrare interesant, amuzant sau frumos, cu siguranță îți va plăcea cel puțin unul din modelele de mai jos. Iar asta pentru că am pregătit recomandări de tot felul.

15 covorașe pentru intrare pe care vrei să le ai

Așadar, nu voi mai lungi prea mult vorba. Mai jos vei găsi 15 covorașe pentru intrare, numele, poza și un buton către cel mai bun preț. De asemenea, despre fiecare voi vorbi câte ceva.

1.Covoraș intrare 40 x 60 cm, model tradițional

VEZI PREȚUL ȘI ALTE CARACTERISTICI

Dacă îți iubești țara și ești mândru de ea, atunci ar trebui să arăți asta printr-un covoraș tradițional. Un model ar fi cel de mai sus, de origini dobrogene. Acesta are dimensiuni de 40 x 60 cm și este foarte plăcut.

2.Covoraș Intrare Decorino S-045014 100% Fibră Cocos 40 x 60 cm

VEZI PREȚUL ȘI ALTE CARACTERISTICI

Dacă nu ai un cățel care să te întâmpine de fiecare dată când ajungi acasă, ar trebui să-ți iei acest covoraș. Acesta ilustrează un cățeluș care-ți urează bun venit, fără să sară pe tine.

3.Covoraș Intrare Decorino S-045019 100% Fibră Cocos 40 x 60 cm

VEZI PREȚUL ȘI ALTE CARACTERISTICI

Acasă e un loc magic, unde ne simțim în siguranță. Iubim acest loc. Așa că putem arăta asta prin intermediul acestui covoraș.

4.Covoraș Intrare Decorino S-045013 100% Fibră Cocos 40 x 60 cm

VEZI PREȚUL ȘI ALTE CARACTERISTICI

Și pentru că vor exista mereu două categorii de oameni: iubitori de pisici și iubitori de căței, nu pot să nu recomand și acest covoraș. Acesta este practic pentru iubitorii de pisici, desigur.

5.Covoraș Intrare Decorino S-044604 100% Fibra Cocos 45×75 cm

VEZI PREȚUL ȘI ALTE CARACTERISTICI

Ne iubim casa și am zis mai sus de ce. Iar un covoraș foarte drăguț care să ne mai amintească acest lucru din când în când este cel de mai sus.

6.Ștergător Wood&Stone 45×75 cm, Welcome

VEZI PREȚUL ȘI ALTE CARACTERISTICI

Un alt ștergător care ne urează bun venit este și cel de mai sus, în culori calde și plăcute.

7.Covoraș Intrare Decorino S-045017 100% Fibră Cocos 40 x 60 cm

VEZI PREȚUL ȘI ALTE CARACTERISTICI

Același mesaj, design diferit. Dacă vrei un covoraș colorat și plin de viață, atunci acesta este un model potrivit.

8.Covoraș fibră cocos 45 x75 cm model pisică

VEZI PREȚUL ȘI ALTE CARACTERISTICI

Tot pentru iubitori de pisici este și acest covoraș. Adevărul e că acesta este ceva mai special, deoarece chiar forma este în formă de pisică. Iar mesajul face toți banii.

9.Covor intrare cu model aprentă picior, 70 x 37 cm , Multicolor

VEZI PREȚUL ȘI ALTE CARACTERISTICI

Mie mi se pare foarte simpatic și acest covoraș pentru intrare. Designul este drăguț, multicolor iar prețul accesibil. Ce motiv ai avea să nu alegi acest covoraș?

10.Covoraș Intrare Decorino S-045403 60% Fibră Cocos / 40% Cauciuc 40 x 60 cm

VEZI PREȚUL ȘI ALTE CARACTERISTICI

Simplu și frumos. Așa aș putea descrie eu acest covoraș. De asemenea, materialele sunt de calitate, deci cu siguranță te va încânta să îl ai.

11.Covoraș Intrare Decorino S-045011 100% Fibra Cocos 40 x 60 cm

VEZI PREȚUL ȘI ALTE CARACTERISTICI

Iar dacă nu îți plac nici pisicile și nici cățeii, atunci cu siguranță nu poți rezista acestei oițe simpatice. Serios acum. Îi poți rezista?

12.Covoraș intrare, cu model pinguini, 40 x 68 cm, Multicolor

VEZI PREȚUL ȘI ALTE CARACTERISTICI

Dar să zicem că nu îți plac nici oițele. Greu de crezut, dar să ne imaginăm. Cu siguranță nu ești om dacă nu îți place acest covoraș cu pinguini. Serios.. sunt pinguini totuși.

13.Preș de ușă din rogojină și cauciuc

VEZI PREȚUL ȘI ALTE CARACTERISTICI

Și totuși poate vrei ceva clasic și obișnuit. Atunci, poți vedea și modelul de mai sus, rezistent și de calitate ok. Prețul este și el mic.

14.Covoraș Intrare Decorino S-045015 100% Fibra Cocos 40 x 60 cm

VEZI PREȚUL ȘI ALTE CARACTERISTICI

Dar lăsăm lumea oamenilor normali la o parte, deoarece mi-am propus să propun doar covorașe pentru intrare cât mai interesante. Așa că recomand și acest model cu bufnițe drăguțe.

15.Covoraș Intrare Decorino S-045003 100% Fibra Cocos 40 x 60 cm

VEZI PREȚUL ȘI ALTE CARACTERISTICI

Și uite că a sosit și ultima recomandare. A trecut prea repede parcă, dar recomand un model elegant și drăguț. Sper că ți-au plăcut modelele recomandate. Iar dacă vrei să vezi și altele, poți vedea aici.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here