Criterii pentru alegerea unui lavoar pe blat modern

In magazinele de profil gasim diverse tipuri de lavoare. Cele pe blat au fost concepute special pentru a se potrivi in baile moderne si elegante. Avand cel mai interesant tip de bazin, un lavoar pe blat se potriveste oricarui stil, iar avantajele pe care le are reprezinta puncte bonus de valoare. In ceea ce priveste criteriile de alegere ale unuia, putem spune ca sunt putine, dar importante. Astfel, atunci cand te decizi ca ai nevoie de un lavoar nou in baie sau ai un proiect in derulare, trebuie sa tii cont de urmatoarele aspecte:

DIMENSIUNEA LAVOARULUI

Chiar daca vorbim despre lavoare pe blat, este esentiala marimea pe care o alegem. Incepand de la 30 si un pic de centrimetri, pana la 100 sau chiar mai mult, lavoarul poate avea orice dimensiune. Dar acest lucru depinde atat de dimensiunea blatului sau a mobilierului pe care este asezat, cat si de spatiul disponibil din baie. Intr-o baie mica, cu siguranta va fi potrivit un lavoar mai mic, spre deosebire de un lavoar mare, care se potriveste intr-o incapere pe masura. Lavoarele Rak Ceramics de la Neakaisa sunt disponibile in mai multe dimensiuni. Astfel, ai posibilitatea de a alege pentru baia ta exact dimensiunea care se potriveste mai bine.

FORMA LAVOARULUI

Gasim pe piata lavoare pe blat cu forma rotunda, patrata sau ovala. Cand alegem unul, trebuie sa tinem cont de formele celorlalte obiecte sanitare si piese de mobilier din baie. Spre exemplu, daca vasul wc si bideul sunt rotunde, atunci cea mai potrivita alegere ar fi un lavoar pe blat rotund. Daca sunt patrate, atunci aceeasi regula ar trebui sa se aplice si la lavoar. 

PRODUCATORUL LAVOARULUI

Desi exista multi producatori de lavoare si alte obiecte sanitare, exista unii care imbina calitatea ireprosabila cu designul modern. Astfel, alegand un lavoar de brand, fii sigur ca formele fine si subtile ale lavoarului fac ca alegerea sa fie perfecta pentru baia ta. Designul si formele care inspira ergonomie redau baii un ambient fresh. Fiecare obiect sanitar realizat este inspirat din eleganta moderna, fiind adaptabil oricarui interior. 

MATERIALUL DE FABRICATIE AL LAVOARULUI

In procesul de fabricare al lavoarelor pot fi incluse mai multe tipuri de materiale. Ceramica spre exemplu, este cel mai comun material. Poate fi portelanata, sculptata sau placata cu mozaic. Portelanul este un material mai scump, dar foarte calitativ, deoarece compozitia acestuia are o porozitate mai mica, iar suprafata este mai neteda. Alegand un lavoar colorat pe blat Rak Ceramics vei beneficia de un obiect sanitar rezistent in timp, dar si foarte elegant, datorita suprafetei netede si fine. 

Marmura, sticla, piatra naturala sau metalul sunt alte materiale din care pot fi fabricate lavoarele pe blat. Marmura este un material costisitor, insa, oricat de spectaculos este, prezenta porilor si microcavitatilor permite acumularea murdariei. Lavoarele din marmura se intretin greu. 

Despre sticla putem spune ca, desi este un material elegant, are un dezavantaj major – si anume, lasa urme de apa dupa utilizare si de detergenti dupa curatare. Este un material pretentios, tocmai de aceea, multi oameni evita sa aleaga un lavoar pe blat din sticla. 

Acum ca am stabilit criteriile pentru alegerea unui lavoar pe blat, nu iti ramane decat sa alegi varianta cea mai buna pentru baia ta. Nu uita sa iei in calcul dimensiunea baii si stilul care te reprezinta!

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here