8 cuiere pentru haine bune și la preț redus

Îmi place organizarea și cred că o casă trebuie să fie cât mai bine organizată. Astfel te vei simți cât mai bine sub propriul acoperiș și vei ști fiecare obiect unde este. Doar că acest lucru este posibil numai atunci când îți cumperi diferite obiecte de mobilier care să te ajute în acest sens. De exemplu, dacă vei lua niște cuiere pentru haine atunci hainele vor fi mai bine organizate. Mai ales cele pe care le porți foarte des.

VEZI AICI MAI MULTE CUIERE PENTRU HAINE BUNE

Astfel, în acest articol am de gând să prezint mai multe cuiere pentru haine bune. Mai exact, voi prezenta 8 modele de diferite tipuri, ce merită cumpărate fără a sta pe gânduri. Le poți vedea chiar mai jos.

cuiere pentru haine

8 cuiere pentru haine care merită toți banii

Așadar, dacă ai decis să îți cumperi unul sau mai multe cuiere pentru haine și nu știi ce să alegi, mai jos vei găsi recomandări. Mai exact, am pregătit 8 recomandări de cuiere pentru haine care merită fiecare leu, dar și cu design interesant. Astfel, sper că vei găsi cuierul de haine perfect pentru tine.

1.Cuier Metalic Negru 20614

Cuier Metalic Negru 20614

Click pentru preț!

Am decis să încep cu un cuier pentru haine simplu și metalic. Este vorba despre cel din imaginea de mai sus, care are o rezistență sporită și un design obișnuit, clasic. Prețul este și el unul accesibil, deci este o variantă de luat în considerare.

2.Cuier Lamelar, Wenge, 100 x 60 cm

Cuier Lamelar, Wenge, 100 x 60 cm

Click pentru preț!

Iar dacă vrei un cuier pe care să îl amplasezi pe perete, ai putea opta pentru acest model de culoare wenge, care se va încadra perfect pe hol sau în orice cameră, mai ales dacă ai și alte obiecte de mobilier de aceeași nuanță. Iar dacă ai mobilierul în alte nuanțe, există și alte modele de alte culori:

3.Cuier W-30 buk 49 x 49 x 188 cm

Cuier W-30 buk 49 x 49 x 188 cm

Click pentru preț!

Un alt cuier foarte sofisticat și elegant totodată este cel de mai sus. Acesta are o înălțime de 188 de centimetri și a fost confecționat din lemn curbat. Designul este clasic și elegant totodată.

4.Cuier lemn wenge HM W21

Cuier lemn wenge HM W21

Click pentru preț!

Tot de culoare Wenge, dar cu un aspect ceva mai rustic și cu mai multe cuie unde poți agăța hainele. De asemenea, vorbim despre un cuier din lemn, foarte apreciat de către cumpărătorii de pe eMag.

5.Cuier pom lemn curbat fag 12 agățători HM W30

Cuier pom lemn curbat fag 12 agatatori HM W30

Click pentru preț!

Și continui tot cu un cuier din lemn care are aspect rustic. De data aceasta însă nuanța este alta, iar cuierul are 12 agățători. Suficiente pentru o familie obișnuită, pe hol la intrare. Prețul este și el mai mult decât decent, mai ales că este vorba totuși despre un cuier din lemn.

6.Cuier Reute, pal Wenge , 520 x 1200 x 32mm

Cuier Reute, pal Wenge , 520 x 1200 x 32mm

Click pentru preț!

Revin la wenge și la un tip de cuier care se amplasează pe perete. Acesta are 3 agățători, este din PAL iar aspectul este unul modern, aș putea spune, chiar dacă poate că pare destul de simplu.

7.Cuier universal pentru ușă,60 cm,Planet Safe

Cuier universal pentru usa,60 cm,Planet Safe

Click pentru preț!

Există și cuiere care se amplasează pe ușă, precum acest model. De regulă, aceste tipuri de cuiere pentru haine le folosim în baie, pentru a agăța prosopul, halatul și alte haine.

8.Cuier Sticks multihook, negru

Cuier Sticks multihook, negru

Click pentru preț!

Am decis să termin această listă de recomandări de cuiere pentru haine cu un model ceva mai interesant și mai diferit totodată. Este vorba desigur despre cel din imaginea de mai sus. Designul este minimalist și dispune de 5 cârlige rabatabile. Montarea se face pe perete iar prețul este unul bun.

Așadar, acesta a fost articolul meu despre cuiere pentru haine. Sper că ai găsit ceea ce căutai, iar dacă vrei și alte sugestii, atunci poți lăsa un comentariu.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here