Cum alegi cea mai bună vitrină frigorifică

Atunci când ai o afacere care se bazează pe comercializarea de produse ce trebuie păstrate în cele mai bune condiții, ai nevoie cu siguranță de cea mai bună vitrină frigorifică, deoarece aceasta te va ajuta atât să îți păstrezi calitatea produselor, cât și să le poți expune clienților.

Și totuși, cea mai bună vitrină frigorifică nu este chiar atât de ușor de ales, motiv pentru care m-am gândit să fac acest ghid.

cea mai bună vitrină frigorifică

Pe piață vei găsi mai multe modele de vitrine frigorifice bune, simple și pentru vinuri, iar acestea mai pot fi orizontale, verticale, cu geam sau chiar cu ușă normală. Detaliile acestea le vei stabili în funcție de nevoi.

O vitrină frigorifică bună costă de la 900 de lei în plus, prețul crescând în funcție de capacitate și specificații.

Ajutor despre cum să alegi cea mai bună vitrină frigorifică

Principalele aspecte de care să ții cont atunci când îți dorești cea mai bună frigorifică sunt: capacitatea acesteia, numărul de rafturi, consumul, dimensiunile dar și funcțiile oferite.

Pe larg, voi discuta despre ele mai jos:

1.Capacitatea și structura interiorului

O vitrină frigorifică bună poate avea o capacitate de la 120 de litri și până peste 300 de litri, iar aceasta se alege însă în funcție de nevoile personale.

Structura interiorului este foarte importantă deoarece te ajută să îți așezi produsele într-un mod cât mai organizat precum și să profiți cât mai mult de volumul vitrinei frigorifice.

De asemenea, rafturile ar trebui să fie ușor de îndepărtat, nu numai pentru a face loc altor produse, ci și pentru a le putea curăța mai ușor.

2.Funcții și caracteristici

La fel ca în cazul frigiderelor, este foarte important ca cea mai bună vitrină frigorifică pe care o alegi să dispună de dezghețare automată, deoarece te va ajuta să scapi de foarte multă pe care o necesită dezghețarea manuală.

Totodată, nivelul de zgomot este un alt aspect pe care trebuie să îl verifici, deoarece nu vrei să nu îți mai auzi nici gândurile din cauza ei. Nu uita nici de termostatul care ar trebui să fie reglabil, deoarece te va ajuta să alegi temperatura în funcție de nevoie.

Iar pentru că produsele tale ar trebui să fie mereu păstrate în cele mai optime condiții, optează pentru o vitrină frigorifică care să dispună de garnitură antibacteriană, concepută în mod special pentru preveni formarea bacteriilor și a mucegaiului.

3.Garanție

Vorbesc despre un produs pe care veți plăti probabil peste 1500 de lei, motiv pentru care nu ar trebui să ignorați aspecte precum garanția. De aceea, alegeți să cumpărați o vitrină frigorifică bună dintr-un magazin de încredere, astfel încât condițiile garanției să fie respectate.

Cele mai bune vitrine frigorifice – recomandări pe bază de review și păreri de pe forumuri

Așadar, dacă ai decis că vrei cea mai bună vitrină frigorifică pentru afacerea ta sau pur și simplu pentru uz personal, în rândurile următoare îți voi oferi câteva recomandări de vitrine frigorifice bune ce merită cumpărate fără prea mult timp de stat pe gânduri.

1.Vitrină frigorifică Arctic V145

Vitrina frigorifica Arctic V145Cei de la Arctic fac cu siguranță cele mai bune vitrine frigorifice, iar Arctic V145 este una dintre ele.

 • Capacitate de 240 de litri.
 • Garnitură antibacteriană.
 • Termostat ajustabil.
 • Ventilator.
 • 5 rafturi ajustabile.
 • Dezghețare automată.

2.Vitrină frigorifică Arctic V 296

Vitrina frigorifica Arctic V 296O altă vitrină frigprifică bună este Arctiv V296, care dispune de următoarele dotări:

 • Capacitate de 292 de litri
 • Termostat ajustabil
 • Garnitură antibacteriană
 • Ventilator
 • Clasa A
 • 6 rafturi
 • Dezghețare automată

Așadar, acestea sunt recomandările mele pentru cele mai bune vitrine frigorifice. Totuși, dacă doriți să vedeți și alte modele puteți da click aici, iar dacă aveți întrebări, atunci puteți lăsa un comentariu mai jos.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here