Cum să alegi cele mai frumoase decorațiuni de Crăciun

Aștepți Crăciunul cu nerăbdare, deja te imaginezi alături de cei dragi la masa atât de frumos împodobită și plină cu bunătățuri alese. Însă, de data aceasta, te-ai gândit să-ți surprinzi familia cu cele mai deosebite decorațiuni de Crăciun.

Cum să alegi cele mai frumoase decorațiuni de Crăciun

Mereu ai visat că vei avea libertatea să pregătești în detaliu casa, pentru a simți atmosfera aceea din copilărie, pe care nu ai uitat-o, deși pare tot mai greu de recreat. Ceea ce înseamnă că trebuie să te apuci de treabă! Secretul? Cu un strop de imaginație și altul de creativitate, poți transforma căminul tău într-un spațiu de poveste, fără a cheltui foarte mulți bani.

Magazinele sunt pline de modele de decorațiuni de Crăciun, iar noi venim în întâmpinarea ta cu cele mai frumoase idei. Astfel, le vei dărui musafirilor cel mai prețios cadou: un pas în copilărie pentru a retrăi magia sărbătorilor.

Crăciunul se simte încă de la intrare


Poate nu te-ai gândit la acest aspect, însă atunci când este vorba despre decorațiuni de Crăciun, ele trebuie să surprindă încă de la intrarea în casă. Un covor vesel și colorat care transmite bun venit musafirilor, ori o coroniță din brad natural care îmbie prin miros și design.

Decorațiuni de Crăciun pentru ferestre


Atunci când te gândești la decorațiuni de Crăciun, nu ai cum să treci cu vederea ferestrele casei tale. Îți poți lăsa imaginația să zburde! Te furișezi și „furi” câteva ghirlande din cele pentru brad sau îți dăm noi o idee și le cumperi direct din magazin.

Nu trebuie să uiți de lumină! Acea lumină călduroasă, caldă, care poate să fie dată de beculețe. Apoi, te poți simți iar copil desenând oameni de zăpadă pe geamuri. Dacă mai sunt și cei mici prin preajmă, totul se va tranforma într-o mare veselie. Joaca de-a Crăciunul. Totul, cu ajutorul decorațiunilor de Crăciun.


Ghirlanda luminoasa Amber Bulbs, 39.99 lei, Vivre
Specificații:

10 LED-uri

durata de viata LED: 7000 ore.

functioneaza cu 3 baterii de tip AA, 1.5V, neincluse.

Lungime cablu alimentare: 50 cm

Dimensiuni: lungime 0.5 cm/latime 95 cm/inaltime 13 cm

Spray zapada artificiala alba Snow Time, 250 ml

Decorațiuni de Crăciun pentru masă
Am ajuns la cel mai așteptat moment al sărbătorilor. Să fie oare masa de Crăciun? Exact! Pe lângă deliciile culinare preparate, decorațiunile de Crăciun își vor face loc cu ușurință, deoarece ele vor scoate în evidență bunătățurile prezente pe masă. Aici ai libertatea să te joci cu mai multe culori, însă cele mai reprezentative culori ale Crăciunului rămân acestea: alb, roșu, auriu, argintiu. Poți alege să combini două culori pentru o armonie perfectă.


Începe prin a alege o față de masă specială, doar e Crăciunul! Decorațiunile de Crăciun își vor găsi altfel locul pe o față de masă cu motiv de sărbătoare. Lumânările trebuie să fie prezente pe masă, ele fiind cele care dau lumina aceea călduroasă și care îmbie oamenii la voie bună și la povești. Știi doar cum este atunci când începe să povestească unchiul din provincie. Probabil te poti lauda cu ultimul cadou cumparat. Apoi, poți să te joci cu mai multe decorațiuni de Crăciun, pe care să le așezi pur și simplu pe masă sau în diferite boluri. Nu uita de flori!

Fata De Masa, Rosie cu Chenar, model Reni si Decoratiuni de Craciun 80 x 80 cm

Fata de masa Merry Christmas 140×180 cm, Vivre

Fata de masa Snowman 110×160 cm, Vivre

Set 2 suporturi pentru lumanari Christmas, Vivre

Decoratiune de Craciun, tip decor arc, cu 7 lumanari, led cu lumina alb cald, arc din lemna lacuit, Heber


Specificații:

sursa de lumina 7 x becuri albe (model L 7D);

tensiune de alimentare 230V;

se alimenteaza la priza cu cablu de alimentare;

cablul este prevazut cu intrerupator si are lungimea de 1.5 m;

accesorii incluse: bec de rezerva L 7D;

dimensiuni piramida 30 x 43 cm;

Crăciunul este acea sărbătoare sinonimă cu armonia, cu oameni dragi, cu amintiri, cu nostalgie amestecată cu bucurie. Cu cele mai potrivite decorațiuni de Crăciun poți crea o atmosferă care va rămâne în sufletele voastre chiar și în noul an care se pregătește să vă surprindă.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here