Cum să faci cea mai bună pâine de casă

Deși am vorbit deseori despre mașini de făcut pâine aici pe blog, am decis să vin cu un articol mai generalist, care include însă și o recomandare. Mai exact, în acest articol vreau să vorbesc despre cum să faci cea mai bună pâine de casă. Iar asta deoarece nu este chiar atât de ușor să faci o pâine delicioasă, chiar dacă poate părea. Astfel, dacă vrei să faci cea mai bună pâine chiar la tine acasă, acest articol îți va fi de mare ajutor.

VEZI AICI CEL MAI BUN SET PENTRU PÂINE GUSTOASĂ

Cum să faci cea mai bună pâine de casă

Cum să faci cea mai bună pâine de casă – Sfaturile BlogdeCasa.Ro

Mai jos voi oferi mai multe sfaturi despre cum se face cea mai bună pâine de casă. Astfel, fiecare dintre voi se va bucura apoi de o pâine delicioasă, gustoasă și sănătoasă totodată, cu același gust ca pâinea făcută în cuptoarele vechi de la țară.

Cumpără o tavă bună și de calitate

Nu poți prepara o pâine delicioasă dacă nu ai uneltele necesare. De aceea trebuie să încep prin recomandarea unui set de pâine perfect. Așa cum am recomandat de multe ori aici pe blog, acesta este de pe KitchenShop, cel mai de încredere magazin pentru pasionați de bucătărie din România.

Set pâine – Emile Henry

Set paine - Emile Henry

Click pentru preț!

Este probabil să nu știți, însă setul de mai sus face parte dintr-un brand foarte apreciat. Anume Emile Henry. Iar acest set este desigur unul dintre cele mai bune seturi de gătit pâine ce pot fi cumpărate în acest moment.

Și spun că este un set bun pentru că am mai multe motive. În primul rând vorbim despre un set din ceramică refractară, cu diametru de 28.5 centimetri. Acest set te ajută să faci o pâine de casă gustoasă, care va avea același gust ca al pâinii făcute într-un cuptor tradițional. Datorită capacului bombat, coacerea va fi uniformă, iar umiditatea constantă. Apa produsă în urma condensului va curge tot pe pâine, astfel încât rezultatul va fi excepțional. Un miez foarte pufos și elastic, iar coaja crocantă și de culoare aurie.

Setul este format dintr-un vas pentru prepararea pâinii, un cuțit special pentru panificație precum și o carte cu 13 rețete dar și sfaturi practice.

De ce să faci pâine acasă?

Acum că știi cum să faci cea mai bună pâine de casă, te întrebi probabil care ar fi motivele pentru care merită să faci pâine acasă. Ei bine, le prezint mai jos pe scurt:

  • valoare nutritivă mai mare;
  • ingrediente ieftine;
  • gust mult mai bun;
  • sendvișuri delicioase;
  • faci Economii;
  • ai multe rețete la dispoziție.

Desigur, motive ar mai fi multe. Iar dacă aveți întrebări, puteți folosi secțiunea de comentarii.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here