Cum să îți cumperi masă și scaun și să beneficiezi de 50 de lei reducere

Zilele trecute vorbeam despre diferite scaune și am văzut că sunt destul de mulți cititori să-și înoiască puțin mobilierul de prin casă, cumpărându-și mese și scaune noi, însă banii sunt mereu o problemă. De aceea m-am gândit să vin cu o mică soluție care să vă ajute să vă cumpărați și masă, și scaun cu un discount de 50 de lei, un discount care poate fi foarte util pentru că astfel salvați niște bani pe care îi puteți cheltui pentru alte produse.

Cumperi scaun, cumperi masă și primești reducere de 50 de lei

Inițiativa de a oferi reducere pentru achiziționarea unui scaun și a unei mese a venit din partea celor de la Somproduct, magazin pe care eu îl promovez deseori datorită faptului că este un magazin de încredere, cu produse de calitate, prețuri bune dar și care oferă seriozitate iar majoritatea clienților au fost mulțumiți mereu de produsele cumpărate.

Pe scurt, treaba funcționează destul de simplu. Dacă intri pe Somproduct și adaugi un scaun un coșul de cumpărături atunci ai posibilitatea să dai comanda imediat după sau, dacă vrei să te bucuri de o reducere bună pentru o masă, mai poți adăuga și o masă în coș și vei primi o reducere de 50 de lei. Partea cea mai bună este legată mai ales de stockul foarte bogat de produse.

De asemenea mi-a plăcut faptul că pe Somproduct vei găsi produse pe gustul tuturor, astfel încât cu siguranță vei găsi scaunul și masa perfectă pentru încăperea perfectă. Există produse pentru orice tip de cameră și în mai multe stiluri, iar fiecare client va avea desigur ce alege fără să navigheze sau să se gândească prea mult.

Astfel, dacă tocmai vă mobilați bucătăria sau orice altă cameră, atunci ar trebui să profitați de această promoție prin care puteți primi un discount de 50 de lei pentru o comandă care conține o masă și un scaun, sau chiar mai multe, de ce nu?

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here