Cum să maschezi cablurile pentru a nu te mai împiedica de ele

Nimic nu e mai enervant decât să te grăbești să ajungi la telefon pentru a răspunde la un apel iar în drumul spre telefon să te împiedici de cablul care duce la o triplă sau la orice alt obiect care are nevoie de curent.

Eu m-am gândit și știu cât de nasoală e această problemă, așa că am venit cu acest articol în care vă ofer câteva sfaturi simple dar prețioase care vă ajută să ascundeți cablurile care au atât un aspect nasol dar și care pot fi adevărate capcane uneori.

Înainte de toate, mai pot exista probleme chiar și atunci când avem atât de mult spor la împiedicat, încât televizorul ajunge pe parchet sau dacă avem animale de companie, vom observa că televizorul nu mai pornește, iar de vină este un cablu ros pe la jumătate.  Privind și aceste aspecte, pot spune că vorbim totuși despre o problemă destul de serioasă.

Din fericire însă există și metode de rezolvare a acestei probleme. De exemplu putem folosi un canal de cablu, o soluție ieftină ce poate fi găsită mai peste tot pe piață. Există chiar mai multe materiale pentru acest canal de cablu, fiind comercializate din PVC, aluminiu și lemn. Ba chiar acestea se pot fixa pe perete existând posibilitatea de a alege un canal de cablu cu aceeași culoare ca a peretelui, astfel încât să nu fie observat prea ușor.

Mai există o soluție însă care e mai greu de pus în practică. Mai exact, ceea ce trebuie să faci este să creezi o rețea wireless astfel încât să diminuezi numărul obiectelor care au nevoie de prelungitoare.

De asemenea, se mai poate folosi și vechea metodă de a ascunde cablurile sub covor, însă poate fi incomod uneori iar alteori se observă chiar dacă sunt ascunse.

Așadar, acestea sunt metodele mele simple care vă pot ajuta să scăpați de aspectul nasol al cablurilor.

cum ascunzi cablurile

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here