Daewoo DSB-F1234ELH-VK Inverter – aparat de aer condiționat

  Chiar dacă cei de la Daewoo nu sunt chiar atât de populari pe piața de eletrocasnie, există destul de multe aparate apreciate de cumpărători. Printre ele se află și aparatul de aer condiționat Daewoo DSB-F1234ELH-VK Inverter, care e totodată și în topul vânzărilor pe eMag.

  De aceea noi am decis să facem un review acestui aparat de aer condiționat Daewoo. Astfel, cei care și-ar dori acest aparat, vor ști dacă merită cumpărat sau nu, care e cel mai bun preț dar și ccare sunt specificațiile cheie.

  Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1234ELH-VK Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Functie Turbo, Auto Restart, Display ascuns, Kit instalare inclus 3m, Alb

  VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

  Daewoo DSB-F1234ELH-VK Inverter – un aparat de aer condiționat foarte bun

  Așa cum ziceam și mai sus, Daewoo nu e un nume chiar foarte răsunător, însă asta nu înseamnă că nu au electrocasnice bune. Ba chiar am văzut destul de multe review-uri pozitive lăsate de cumpărători. Asta m-a și încurajat să fac acest review.

  Iar înainte de a începe review-ul propriu-zis, trebuie să zic faptul că m-a impresionat aparatul de aer condiționat Daewoo DSB-F1234ELH-VK. Și mai jos veți vedea și de ce.

  Specificații tehnice

  Începem desigur cu specificațiile tehnice. Acesta este și capitolul care pe mine m-a impresionat plăcut. Iar asta deoarece, chiar dacă are un preț destul de accesibil, are totuși capacitate de răcire mare, de 12000 BTU. Clasa este A++ deci nici consumul de energie electrică nu este mare, iar funcții sunt destule. Cea mai importantă este desigur funcția turbo, însă există și alte dotări utile.

  12000 btu

  Eficiența energetică este sporită și datorită tehnologiei Eco High Efficiency. Inverterul este și el unul eco, realizându-se deci mari economii de energie. La fel ca orice aparat de aer condiționat performant, poate fi folosit și pentru încălzire, iar display-ul este ascuns pentru un plus de eleganță.

  24 ore

  Pe lângă funcția de auto restart, funcția de temporizare on/off este și ea foarte utilă. Astfel, cu ajutorul acestei funcții poți programa când să porneasă sau să se oprească aparatul de aer condiționat.

  Alte funcții utile sunt și Sleeping Mode precum și Anti Mildew, dar și cea de dezumidificare. Kitul de instalare este și el inclus.

  Alte detalii

  Așa cum ziceam și mai sus, prețul este foarte bun. Mai exact, prețul de bază e undeva la 2100 de lei, dar deseori se află la reduceri generoase, putând fi achiziționat cu 1400 de lei sau chiar mai puțin.

  VEZI AICI REDUCERILE EXISTENTE

  Daewoo DSB-F1234ELH-VK Inverter este de asemenea și foarte apreciat de către cumpărători. Acesta a adunat pe eMag numai review-uri pozitive de la cumpărături.

  De asemenea, o caracteristică foarte utilă la aparatele de aer condiționat, prezentă și la Daewoo DSB-F1234ELH-VK Inverter, este autodiagnoza. Astfel, dacă are probleme… acesta le detectează automat. Mai dispune desigur și de telecomandă dar și de timer.

  Concluzia mea este că aparatul de aer condiționat al celor de la Daewoo merită fiecare leu din preț, mai ales dacă aveți norocul să îl prindeți la reducere. Așadar, merită cumpărat fără a sta prea mult pe gânduri.

  VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

  DISTRIBUIȚI

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here