De unde poti cumpara servetele de masa si care sunt cele mai importante caracteristici de care sa tii cont?

Servetele sunt utilizate in fiecare zi si reprezinta pana la 5% din costurile operationale saptamanale. In afara de asta, ele sunt un element de stil si personalitate pe care trebuie sa il iei in considerare serios atunci cand aranjezi masa. Pe sterge.ro poti gasi o gama variata de servetele de masa din care sa le alegi pe cele potrivite.

Iata cateva intrebari si raspunsuri cu privire la servetele de hartie care te vor ajuta sa alegi pe cele potrivite.

Ce dimensiune de servetele ar trebui sa folosesc?

Ideale pentru servirea bauturilor la bar, servetelele mici de 25 cm latime sunt potrivite in egala masura pentru petrecerile de tip cocktail si pentru gratarul de acasa. Sunt de unica folosinta si sunt foarte utile deoarece pot ajuta la prevenirea unei mese lipicioase atunci cand sunt servite cu bauturi si sunt, de asemenea, ideale pentru a sters pe maini, pentru curatat diverse suprafete si chiar pentru stergerea tacamurilor.

Servetele potrivite pentru micul dejun

Servetelele cu mai multe straturi sunt un produs indispensabil pentru cafenele, patiserii, pub-uri, ceainarii, snack-baruri sau chiar pentru micul dejun de acasa. Sunt suficient de groase incat sa ofere cele mai bune calitati atunci cand sunt utilizate.

Servetelele clasice, mari, cu trei straturi sunt ideale pentru mese importante. Destul de mari pentru o prezentare buna, sunt utilizate cel mai frecvent in restaurante si hoteluri, dar se pot regasi si in locuinte.

1 strat, 2 straturi, 3 straturi?

Raspunsul corect depinde de calitatea produsului.  Daca pentru servetele mai mici 2 straturi sunt suficiente, as sugera 3 straturi pentru servetele pentru mese mai importante, astfel incat fiecare persoana sa se bucure de o atingere moale si de mai multa eficienta.

Ce cantitate de servetele trebuie sa cumpar pentru un bar?

Numarul de clienti pe saptamana va fi un bun indicator al numarului de servetele de care ai nevoie pe saptamana. Numarul de oaspeti pe saptamana va fluctua in functie de perioada anului, deci ia in calcul un numar mediu de oaspeti si adauga 5%, astfel incat sa nu fie necesar sa apelezi la livrari speciale si sa platesti taxe suplimentare pentru acestea.

Un alt lucru de luat in considerare este spatiul de stocare, deoarece, desi oferta in vrac poate fi tentanta, cutiile cu servetele ocupa mult spatiu!

Ce culoare de servetele ar trebui sa folosesc?

Depinde de stilul si culorile generale ale interioarelor tale. Se recomanda principiile armoniei si bunului simt. Dar aceasta alegere depinde in intregime de tine. Exista momente, cum ar fi Craciunul cand ai nevoie de imprimeuri de sezon sau de culori precum rosu si verde, insa in restul anului culoarea depinde exclusiv de preferintele proprii.

Servetelele se folosesc pliate sau desfasurate?

Si aici totul depinde in fond de preferinte. Servetelele pot fi pliate sau nepliate, pentru ca in prezent nu mai este o chestiune de estetica si nu mai trebuie sa faci origami din servetele pentru a impresiona. In plus, cu cat servetelele sunt mai nepliate, cu atat dovedesti ca maini straine au stat ai putin pe ele.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here