Decorațiuni pentru Crăciun romantice

Ziceam în articolul despre decorațiuni pentru Crăciun rustice faptul că voi începe o mică serie de articole despre decorațiuni de Crăciun. Astfel acesta este al doilea articol din serie. De data aceasta însă voi vorbi despre decorațiuni pentru Crăciun romantice, care au un aspect foarte drăguț.

VEZI MAI MULTE DECORAȚIUNI PENTRU CRĂCIUN ROMANTICE

Crăciunul în doi e probabil cel mai plăcut mod de a petrece această sărbătoare. La fel de frumos e să faci și Crăciunul în familie, desigur. Totuși, acest articol este dedicat situațiilor speciale, cuplurilor care încă nu au copii, ori care fac Crăciunul singuri. Astfel, recomand mai jos decorațiuni pentru Crăciun romantice.

Decorațiuni pentru Crăciun romantice – sărbătorește Crăciunul într-un mod inedit

Dacă vrei un Crăciun în doi cât mai plăcut, pe care să îl ții minte toată viața, atunci ar trebui să creezi decorul potrivit. Iar cea mai romantică și plăcută atmosferă o poți obține desigur cu ajutorul decorațiunilor. De aceea mi-am și propus să recomand mai jos diferite decorațiuni pentru Crăciun romantice.

Stilul romantic este reprezentat de culori calde, albe sau aurii, dar și de lumânări frumos mirositoare. Astfel, cu acest gen de decorațiuni magia sărbătorilor va avea un ingredient secret: romantismul. 

Dar totuși, dacă nu vrei să faci toată treaba și să cauți cele mai potrivite decorațiuni pentru un Crăciun romantic, eu te voi ajuta să faci cele mai bune alegeri. Am navigat prin magazinele online și am făcut o mică listă cu decorațiuni romantice pentru Crăciun, special pentru tine. Mai jos poți vedea recomandările.

decorațiuni pentru crăciun romantice

Recomandările BlogdeCasa.Ro: decorațiuni pentru Crăciun romantice

Așadar, nu voi mai lungi prea mult vorba. Totuși, trebuie să spun că recomandările de mai jos au fost adunate cu grijă, să respecte stilul romantic dar și să se potrivească bine cu Crăciunul. Astfel, nu ai cum să dai greș cu decorațiunile recomandate de mine, îți garantez.

Set 4 lumânări eNoelle cu led

Set 4 lumanari eNoelle cu led, diametru 5x5 cm, 5x7.5 cm , 5x10 cm, 5x13 cmÎncep cu acest set de 4 lumânări de la eNoelle cu led. Astfel vei putea simula niște lumânări romantice, fără să trebuiască să le înlocuiești iar și iar. Caracteristici:

 • Lumânări decorative cu led.
 • Platou din lemn.
 • Conuri decorative.
 • Preț accesibil.

Click pentru preț!

Set 3 suporturi lumânări eNoelle

Set 3 suporturi lumanari eNoelle, sticla, aramiu matDar dacă vrei totuși să folosești lumânări obișnuite, ar trebui să-ți iei niște suporturi pentru lumânări romantice. Aceasta e recomandarea mea. Caracteristici:

 • 3 suporturi pt lumânări din sticlă.
 • Culoare aramiu mat.
 • Dimensiuni diferite.
 • Asemănătoare paharelor pt șampanie. 

Click pentru preț!

Set 3 cutii cilindrice cu capac, eNoelle

Set 3 cutii cilindrice cu capac, eNoelleDacă ai nevoie de niște cutii decorative, în care să și depozitezi câte ceva, acestea sunt recomandările mele. Caracteristici:

 • 3 cutii cilindrice cu capac.
 • Design romantic și plăcut.
 • Imprimeu cu îngerași.
 • Dimensiuni diferite.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Așadar, dacă ai decis să ai un Crăciun memorabil și romantic totodată, acestea sunt recomandările mele de decorațiuni pentru Crăciun romantice. Desigur, mai există și alte modele. Poți vedea întreaga ofertă aici.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here