Espressoare cu cafea boabe – vezi aici câteva modele bune

Cafeaua este foarte iubită de către oamenii din toată lumea. De aceea există și mici secrete ori trucuri prin care poți obține o cafea cât mai aromată și mai gustoasă. Unul dintre trucuri este legat de alimentarea espressorului. De exemplu, există multe persoane care folosesc espressoare cu cafea boabe deoarece cafeaua ar fi mai aromată. Despre acestea voi vorbi și eu în acest articol.

VEZI AICI MAI MULTE ESPRESSOARE CU CAFEA BOABE

Mai exact, în rândurile următoare îți voi oferi atât sfaturi dar și recomandări de espressoare cu cafea boabe. Astfel, voi ști că vei găsi mai ușor espressorul potrivit pentru tine, pentru cafele delicioase în fiecare dimineață.

Espressoare cu cafea boabe – cum alegi modelul potrivit

Un espressor este obligatoriu în orice casă. Doar că există espressoare care folosesc diferite tipuri de cafea, începând cu cafeaua boabe, cafeaua măcinată sau chiar capsule de cafea. În acest articol însă voi oferi mai multă atenție espressoarelor care folosesc cafea boabe.

Mai exact, espressoarele cu cafea boabe au în dotare o râșniță cu ajutorul căreia macină cafeaua. Și dacă te gândești că așa poți folosi direct cafeaua măcinată, greșești. Aroma se pierde în timp după ce cafeaua a fost măcinată. Iar dacă o vei măcina apoi o vei și prepara, atunci aroma va fi mult mai profundă.

De asemenea, espressoarele performante folosesc mai multe tipuri de cafea. Deci poți opta pentru un astfel de espressor dacă există membri ai familiei cu gusturi diferite. Iar pe lângă modul de alimentare, mai trebuie să ții cont și de caracteristicile tehnice.

Puterea este un prim aspect de care să ții cont. Eu recomand espressoare cu putere de peste 1000W. Cu cât puterea e mai mare, cu atât cafeaua va fi preparată mai rapid. De asemenea, există espressoare automate și manuale. Cele automate sunt mai ușor de folosit. Capacitatea și presiunea sunt și ele alte două aspecte importante. Contează cât de multă cafea se bea la tine în casă, și cât de repede ar trebui să fie gătită.

Alte specificații

De asemenea, există și espressoare cu cafea boabe care pot prepara mai multe băuturi, sau care au un dispozitiv pentru spumare. Iar o altă funcție foarte utilă este autocurățarea. De asemenea, este important poți seta nivelul de măcinare, iar oprirea automată este și ea o funcție care va oferi aparatului o durată de viață mai mare.

Desigur, specificații și criterii ar mai exista, dar acestea sunt cele mai importante. Să nu uităm de garanție, deoarece și ea este foarte importantă. Alege un espressor cu cafea boabe care să aibă o garanție de minim 2 ani.

Recomandări de espressoare bune cu cafea boabe

Așadar, dacă vrei unul dintre cele mai bune espressoare cu cafea boabe, atunci ar trebui să vezi recomandările de mai jos. Iar asta deoarece am ales cele mai bune modele pentru tine:

Espressor automat DeLonghi Magnifica ESAM3000B

O primă recomandare este espressorul DeLonghi Magnifica ESAM300B. Caracteristici:

 • Putere 1450 W.
 • Presiune 15 bar.Capacitate 1.8 litri.
 • Alimentare cu cafea boabe/cafea măcinată. Funcție de cappuccino.
 • Dispozitiv pentru spumare. Setare grad măcinare.

Click pentru preț!

Espressor automat cu cafea boabe Philips HD8841/09

O altă recomandare este espressorul Philips HD8841/09. Caracteristici:

 • Putere 1850W, presiune 15 bar, 1.8 litri capacitate.
 • Funcție râșniță.
 • Autocurățare.
 • Cappucino și dispozitiv spumare.
 • Setare grad măcinare.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Espressor automat Saeco Incanto HD8917/09

Un alt espressor foarte bun este și Saeco Incanto HD8917/09. Caracteristici:

 • Putere de 1850W.
 • 15 bar, 1.8 litri capacitate și recipient pentru lapte de 0.5 litri.
 • Prepară Espresso, Cappuccino, Latte Macchiato și Espresso Lung.
 • Autocurățare și râșniță.

Click pentru preț!

Așadar, acesta a fost articolul meu despre espressoare cu cafea boabe. Dacă vrei să vezi și alte modele, atunci poți vedea acest link.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here