Fotolii pentru masaj pentru relaxare la tine acasă

Ce poate fi mai plăcut decât un masaj bun de care să te bucuri oricând vrei tu? Și chiar dacă poate că sună ireal, acest lucru este chiar posibil. Dacă până acum ne vedeam nevoiți să mergem pe la diferite saloane pentru a ne bucura de un masaj de calitate, acum putem aduce relaxarea chiar la noi acasă. Iar asta deoarece acum există fotolii pentru masaj, și nu sunt deloc greu de folosit.

VEZI AICI MAI MULTE FOTOLII PENTRU MASAJ

fotolii pentru masaj

M-am gândit ca în acest articol să vorbesc și eu despre fotolii pentru masaj. Iar asta deoarece știu că există multe persoane care și-ar dori să se bucure de puțină relaxare chiar la ele în sufragerie. Astfel, sper ca acest articol să fie de ajutor pentru cei care caută un fotoliu pentru masaj bun.

Fotolii pentru masaj chiar la tine acasă – recomandările BlogdeCasa.Ro

Desigur, nu e deloc ușor să cumperi un fotoliu pentru masaj bun. Iar asta deoarece nu sunt aparate cu care ne întâlnim în fiecare zi. Astfel, nu știm ce e de urmărit, care fotoliu e bun și care nu. De aceea am și făcut acest articol, care se dorește a fi un ghid pentru cei care caută fotolii pentru masaj bune.

Lucruri de care să ții cont atunci când vrei un fotoliu pentru masaj bun

Așa cum ziceam și mai sus, nu e ușor să găsești un fotoliu pentru masaj bun. De ceea, înainte de a oferi recomandări, am decis să ofer sfaturi mai întâi. Astfel, îți va fi mai ușor să alegi fotoliul potrivit pentru tine.

Un prim criteriu de care trebuie să ții cont este performanța. Vei vedea că există mai multe fotolii pentru masaj pe eMag, de exemplu, așa că va trebui să alegi. Există de exemplu fotolii cu masaj de lux, care au o funcție ce scanează corpul, oferind astfel un masaj cu eficiență de 100%. Și prețul unui fotoliu cu masaj va fi mai mare, însă performanțele vor fi superioare, la fel și funcțiile foarte utile mai multe.

Tipurile de masaj reprezintă și ele un aspect pe care nu trebuie să îl ignori. Sunt modele performante care dispun de mai multe tipuri de masaj. Cele mai populare sunt: masajul Shiatsu, masajul cu role și masajul prin tapotament. Tot în acest sens, recomand să alegi un fotoliu cu mai multe zone de masaj. 3 zone de masaj ar fi ideale.

De regulă, fotoliile pentru masaj au o greutate destul de mare. Așa că trebuie să dispună numaidecât de roți pentru un transport cât mai facil. Tot legat de structură, recomand să alegi un fotoliu pentru masaj care să aibă spătar și suport pentru picioare cu reglare automată. Astfel vei găsi cea mai bună poziție pentru o relaxare ca la carte.

Deși majoritatea fotoliilor pentru masaj au o capacitate maximă mare, este recomandat totuși să fii atent și la acest detaliu.

Telecomanda este foarte utilă deoarece îți va permite să alegi programul dintr-o poziție cât mai comodă, fără a te ridica de pe scaun. Un aspect simplu, dar important.

Iar în final, pentru că totuși vorbim despre o achiziție costisitoare, trebuie să amintesc că garanția ar trebui să fie cât mai mare.

Recomandări de fotolii de masaj bune – vezi mai jos modelele recomandate

Așadar, dacă ai decis să îți cumperi și tu un fotoliu cu masaj bun, dar nu știi ce model să aleg, mai jos ai câteva recomandări. Am ales desigur cele mai bune modele, pe care să le cumperi fără a sta pe gânduri.

Fotoliu de masaj Tokuyo TC-688 3D ZeroGravity cu încălzire și sistem în L de 110 cm

Fotoliu de masaj Tokuyo TC-688 3D ZeroGravity cu incalzire si sistem in L de 110 cm

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Fotoliu de masaj IRest Sl A55-2 cu încălzire Bej-Crem

Fotoliu de masaj IRest Sl A55-2 cu incalzire Bej-Crem

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Fotoliu cu masaj iRest SL A38 Robostic Zero Gravity, BEJ

Fotoliu cu masaj iRest SL A38 Robostic Zero Gravity, BEJ

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Așadar, acestea au fost recomandările mele de fotolii pentru masaj. Dacă vrei să vezi și alte modele, le poți vedea aici.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here