Frigidere Sharp – recomandări și sfaturi pentru o achiziție reușită

0
26

Sharp este un brand destul de prezent pe piața de electrocasnice, iar de aceea am decis ca ultimul articol din mica mea serie să fie despre ei. Am prezentat câteva articole în care am vorbit despre frigidere de la diferite branduri. Și termin cu frigidere Sharp, deoarece e o marcă interesantă și care merită atenție.

VEZI MAI MULTE FRIGIDERE DE LA SHARP

În acest ultim articol despre frigidere de la diferite mărci voi oferi toată atenția celor de la Sharp. Iar motivele pentru care am ales Sharp sunt faptul că am văzut mai multe frigidere elegante și performante de la ei.

Frigidere Sharp – motive pentru a-ți cumpăra unul

Spuneam despre frigiderele de la Gorenje că sunt foarte elegante și diferite. Ei bine, se pare că la acest au un concurente: frigiderele de la Sharp. La rândul lor, am observat faptul că cei de la Sharp au ales să producă niște frigidere foarte interesante. Pe lângă faptul că arată foarte bine, acestea sunt și performante.

frigidere sharp

Sharp este o companie de origine japoneză, iar pe piața noastră au destul de multe electrocasnice. Cele care mi-au atras atenția în mod special au fost frigiderele. Am zis și mai sus de ce.

Sharp a reușit să combine utilul cu plăcutul, iar astfel au rezultat aceste frigidere Sharp care sunt atât performante cât și elegante totodată. Astfel, dacă vrei o bucătărie frumoasă dar și electrocasnice performante, atunci ar trebui să alegi un model de la Sharp.

Iar pentru ca alegerea ta să fie cât mai ușoară ar trebui să urmărești mai multe caracteristici. Desigur, trebuie să începi cu volumul. Va trebui să te gândești câtă mâncare/alimente ții de obicei în frigider, iar apoi va fi mai ușor să alegi capacitatea. Apoi trebuie să urmărești celelalte caracteristici.

Clasa energetică trebuie să fie A+ cel puțin, pentru a face economie de energie electrică. Modelele cu No Frost sunt foarte bune deoarece nu permit formarea gheții, iar tu nu vei fi nevoit să dezgheți frigiderul sau congelatorul. Totuși, dacă iei un frigider Sharp fără No Frost, alege măcar unul cu dezghețare automată pentru frigider.

Iar funcții utile mai sunt și altele. De exemplu super-congelarea și super-răcirea sunt alte două funcții care-ți vor fi de ajutor. Apoi, o funcție eco te va ajuta să faci economii. În ceea ce privește funcția de ionizare și sistemul antibacterian, acestea păstrează alimentele în cele mai bune condiții, ținând microbii și bacteriile departe.

În final, îți mai pot recomanda doar să optezi pentru un model cu garanție cât mai mare.

Recomandări de Frigidere Sharp – alege un model de top

Așadar, mai jos îți voi recomanda 3 frigidere sharp ce merită cumpărate, deoarece sunt foarte bune. Am avut grijă să aleg numai modele ce merită recomandate și cumpărate desigur.

Frigider cu 2 uși Sharp SJ-T1227M4W

Frigider cu 2 usi Sharp SJ-T1227M4W, 227 l, Direct Cooling, Clasa A+, LED, H 144, AlbO primă recomandare este frigiderul Sharp SJ-T1227M4W, un model accesibil dar bun. Dotări:

 • Capacitate 227 de litri.
 • Direct Cooling.
 • Clasa A+.
 • Dezghețare automată frigider.
 • Compartiment pentru fructe și legume.

Click pentru preț!

Frigider Sharp SJXE680MBE

Frigider Sharp SJXE680MBE, 536 l, Clasa A++, Ioni Plasmacluster, J-Tech Inverter, H 175 cm, BejA doua recomandare este frigiderul Sharp SJXE680MBE, un model superb. Caracteristici:

 • Capacitate 536 de litri.
 • Clasa A++.
 • Ioni Plasmacluster.
 • Dezghețare automată frigider/congelator.
 • Super răcire/ super congelare. 

Click pentru preț!

Frigider Sharp SJXP700GBK

Frigider Sharp SJXP700GBK, 578 l, Clasa A++, Ioni Plasmacluster, J-Tech Inverter, H 185 cm, Sticla NeagraIar ultima recomandare este un frigider Sharp negru. Caracteristici:

 • Capacitate 578 de litri.
 • Clasa A++.
 • Ioni Plasmacluster.
 • J-Tech inverter.
 • Super-răcire / Super-congelare.
 • Dezghețare automată frigider/congelator.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul meu despre frigidere Sharp. Pentru a vedea și alte modele, poți intra pe acest link.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.