Ghidul care te ajută să alegi cel mai bun portofel

Orice bărbat are nevoie de un portofel. Indiferent că poartă mereu cu el foarte mulți bani cash, sau preferă să îi țină pe carduri, portofelul este unul dintre lucrurile fără de care nu pleacă din casă. Există chiar și o modă pentru portofele bărbați, deci reprezintă accesorii menite să ofere stil și elegantă, iar totodată utilitatea lor este incotestabila.

Totuși, de multe ori portofelele sunt niște accesorii peste care se trece cu vederea atunci când vine vorba de îmbogățirea unei garderobe. Iată ce ar trebui să știi despre menținerea portofelului actual și despre găsirea unui nou portofel care să va îmbunătățească aspectul.

ghid de alegere portofel

Greșeli comune

Înainte de a vorbi despre tipurile de portofele pentru bărbați și materialele acestora, să vorbim mai întâi despre întreținerea unui portofel.

Una dintre cele mai întâlnite și cele mai mari greșeli este să umpli portofelul cu vârf și îndesat.

Cu siguranță este foarte bine să ai cât mai mulți bani, însă asta nu înseamnă că trebuie să îi porți pe toți mereu cu ține, astfel încât portofelul să fie plin până la refuz. Pune în portofel doar banii de care ai nevoie, iar atunci când se termină poți scoate alțîi de pe card.

De asemenea, nu este nevoie să ai mereu o mulțime de monezi în portofel. Acestea cresc greutatea portofelului și totodată îi pot afecta materialul.

Chiar dacă numărul de compartimente al portofelului pe care îl deții este unul generos, asta nu înseamnă că trebuie că fiecare compartiment să conțînă ceva anume. Nu ține toate cardurile în portofel dacă nu le folosești. Nici alte obiecte de care nu ai nevoie. Acest obicei nu numai că ajută la obținerea unui portofel cu greutate redusă, care să reziste mult timp, dar totodată va fi util și în cazul pierderii portofelului.

Tipuri de portofele

Dacă ai decis că ai nevoie de un portofel nou, există câteva lucruri de luat în considerare. Alegerea tipului de portofel este importantă atât din punct de vedere al stilului cât și al utilității. Iată care sunt tipurile de portofele și câteva lucruri pe care trebuie să le luați în considerare.

Portofele clasice

Portofelele pot fi împărțite în două categorii de baza: bi-fold și tri-fold. Acestea sunt portofele clasice care sunt asociate cu imaginea unui profesionist. De cele mai multe ori sunt confecționate din piele, sunt atractive dar și funcționale.

Reprezintă o alegere atemporală și totodată o alegere de top pentru orice domn.

portofel barbati

 

Portofele super slim

Acestea au fost realizate pentru a păstra doar câteva cărți de credit, având dimensiuni minime. De asemenea, acestea nu se observă din buzunar, deci nu afectează imaginea costumației tale. Majoritatea sunt realizate din piele.

Portofele sport

Cu siguranță ai ghicit deja care este rolul portofelului sport precum și care sunt avantajele acestuia. Portofelul sport are o rezistență sporită și garantează conținutul securizat atunci când alergi sau ești la sala.

Există modele rezistente la apă iar materialele folosite pentru realizarea lui sunt de cele mai multe ori sintetice.

Nu poate fi folosit însă pe post de portofel de zi cu zi.

Portofele pentru călătorii

Atunci când călătorești în străînătate, vei avea nevoie de mai multe lucruri. În loc să îți umpli portofelul cu tot felul de acte, poți cumpără un portofel de călătorie. Acesta a fost gândit pentru stocarea mai multor pașapoarte și cărți de identitate.

portofele barbati

Există mai multe materiale din care poate fi realizat un astfel de portofel, iar alegerea o vei face în funcție de gusturi și bugetul gândit pentru achiziție. Țînându-le într-un portofel separat, toate acele acte pe care le folosești doar în călătorii nu vor fi supuse uzurii.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here