Gorenje JC 800 Y – review, preț și alte păreri

Zilele trecute vă spuneam cum să alegeți un storcător de fructe bun iar în acel articol vă recomandam storcătorul de fructe Gorenje JC 800 Y, despre care spuneam că este foarte bun, are un preț mic precum și faptul că sunt foarte multe păreri pozitive despre el pe internet. Astfel m-am gândit să-i ofer mai multă atenție storcătorului de fructe Gorenje JC 800 Y și chiar să fac un review astfel încât să ajut mai mult cumpărătorii.

Gorenje JC 800 Y părerile mele despre acest storcător de fructe

Imediat ce am văzut acest storcător de fructe ieftin, am decis că trebuie să mă interesez puțin să văd ce e de capul lui, iar după ce l-am analizat puțin mi-am dat seama că am numai păreri bune despre el.

Prima părere ar fi aceea că Gorenje JC 800 Y este storcătorul ieftin perfect și eficient, atât pentru legume cât și pentru fructe. Acesta are un design plăcut, fiind constituit din materiale de calitate deci este și rezistent, și are o putere destul de mare pentru un astfel de aparat, de 800W, putere care de obicei ridică prețul unui storcător de fructe. Nu este însă la fel și în acest caz. Mai multe detalii însă în rândurile următoare.

Review Gorenje JC 800 Y – un storcător de fructe ieftin și bun

În ceea ce privește specificațiile tehnice ale lui Gorenje JC 800 Y nu pot să spun decât că vorbim despre un storcător cu o putere de 800 W, după cum vă spuneam și mai sus, care dispune de o capacitate mare, 2 litri pentru recipientul pentru pulpă și 1 litru capacitate pentru recipientul pentru suc.

Acesta dispune deci de două trepte de viteză și este dotat cu mai multe funcții și accesorii. Mai exact, Gorenje JC 800 Y dispune de un arc de împingere, o sită din inox, de un sistem de siguranță precum și de unul anti-alunecare. Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui storcător de fructe ieftin este acela că poate fi spălat și în mașina de spălat vase, deci nu va trebui să ne batem capul cu spălatul acestuia.

Poze cu Gorenje JC 800 Y

După cum bine spuneam și mai sus, Gorenje JC 800 Y este un storcător de fructe chiar simpatic. Iar pentru a vă dovedi asta, vă las câteva poze atașate mai jos:

Motive pentru a cumpăra storcătorul de fructe Gorenje JC 800 Y

Eu unul încă sunt de părere că Gorenje JC 800 Y este unul dintre cele mai bune storcătoare pentru fructe. Asta deoarece ne oferă o mulțime de motive pentru a-l cumpăra:

  • preț foarte mic
  • design plăcut și rezistent
  • ușor de curățat
  • putere de 800Y
  • mai multe accesorii incluse
  • foarte multe păreri pozitive de la cumpărători
  • capacitate mare
  • raport calitate/preț excelent

Iar motive mai sunt cu siguranță multe. Ciudat este faptul că nu am găsit însă un motiv pentru care nu merită cumpărat, deci Gorenje JC 800 Y reprezintă o achiziție reușită.

Concluzii și păreri finale despre Gorenje JC 800 Y

Așadar, Gorenje JC 800 Y este cu siguranță un storcător de fructe pe care, dacă îl veți achiziționa, îl veți iubi la nesfârșit.

[yasr_overall_rating]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here