Cafetieră Heinner Savory HCM-1100D – merită cumpărată?

Majoritatea românilor își încep ziua cu o cafea, indiferent că e făcută la ibric, la o cafetieră sau la un espressor. Totuși, mulți au diferite cafetiere, iar asta deoarece pot prepara rapid o cafea gustoasă, iar aceste aparate nu costă prea mult. Una dintre cele mai discutate cafetiere de pe eMag este Heinner Savory HCM-1100D.  Și despre aceasta vreau să vorbesc în acest articol. Mai exact, voi face un review și voi spune dacă merită sau nu cumpărată.

Cafetiera Heinner Savory HCM-1100D, 900 W, 1.5 l, Negru

VEZI AICI PREȚUL, POZE ȘI ALTE CARACTERISTICI

Heinner Savory HCM-1100D – review, păreri, preț și caracteristici

Așadar, dacă ai decis să îți cumperi o cafetieră ieftină și bună, așa că ai pus ochii pe Heinner Savory HCM-1100D, acest articol îți va fi de folos. Și spun asta deoarece te voi ajuta cu păreri și cu un review complet, pe înțelesul tuturor. Așa vei ști dacă faci sau nu cea mai bună achiziție.

Caracteristici tehnice

Încep cu partea cea mai importantă a cafetierei: caracteristicile tehnice.

Ei bine, Heinner Savory HCM-1100D m-a impresionat cu niște specificații tehnice mai mult decât bune. Și spun asta deoarece este o cafetieră cu putere de 900W și capacitate de 1.5 litri, deci va prepara cafea într-un timp destul de scurt, chiar dacă e vorba de o capacitate mare.

De asemenea, aceste două aspecte nu sunt singurele pe care trebuie să le știi. Iar asta deoarece cafetiera de la Heinner dispune și de câteva funcții și sisteme importante și utile totodată. Mai exact, este vorba despre sistemul anti-picurare. Acesta asigură o cădere a cafelei numai în recipient, și nu pe lângă.

De asemenea, un alt lucru pe care îl apreciez la cafetiera Heinner Savory HCM-1100D este plita încălzită. Dacă nu bei cafeaua imediat după preparare, nu opri aparatul și nici nu-l scoate din priză. Astfel, cafeaua va fi păstrată caldă.

Timerul și oprirea automată sunt și ele două funcții pe care le vei aprecia, chiar dacă par simple. Sunt printre cele mai utile funcții pe care le întâlnim la o mulțime de aparate.

VEZI AICI ȘI ALTE CARACTERISTICI

De apreciat este și faptul că Heinner Savory HCM-1100D dispune de o cană din sticlă acolo unde ajunge cafeaua. Astfel, pe lângă faptul că este un material care arată bine și este rezistent, totodată este și foarte ușor de curățat. Nu îți va fi greu deloc să păstrezi mereu curată această cafetieră.

Concluzii și alte păreri ale cumpărătorilor

Am ales să fac un review cafetieriei Heinner Savory HCM-1100D în primul rând deoarece am văzut că mulți cumpărători discută despre ea. Aproximativ 200 de review-uri are pe eMag, ceea ce îmi spune faptul că este o cafetieră destul de dorită de multe persoane.

Așa că trebuie să concluzionez faptul că Heinner Savory HCM-1100D este o cafetieră care merită cumpărată. Și sunt mai multe motive pentru care spun asta:

  • Preț mic și accesibil.
  • Specificații foarte bun.
  • Brand de top.
  • Apreciată de cumpărători.
  • Deseori este la reducere.
  • Funcții și sisteme utile.

Iar dacă te întrebi unde e cel mai bun preț, atunci am analizat piața și am găsit cea mai bună ofertă pentru Heinner Savory HCM-1100D. O poți vedea folosind butonul de mai jos.

CLICK AICI PENTRU CEL MAI BUN PREȚ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here