In trend in anul 2024, smartwatch pentru copii și pentru femei

Ceasul inteligent a trecut rapid de la stadiul de accesoriu la modă la cel de gadget în tendințe. Există numeroase modele pe piață care se diferențiază prin mai multe criterii, începând cu forma și ajungând la funcționalități. Însă, când vine vorba despre un smartwatch pentru copii, funcțiile prioritare sunt localizarea și jocurile.

Smartwatch pentru bărbați, pentru femei și pentru copii

Designul

Ceasul inteligent este un accesoriu pentru care designul are o mare importanță. Tinerii vor fi mai tentați de modele cu personajele sale preferate (Mickey Mouse, Frozen, Minnie Mouse sau Minioni) și de cele în culori flashy precum violet sau rose gold. Forma și dimensiunea cadranului pot varia de la un model la altul.

Localizarea, o funcție importantă

Părinții sunt preocupați de siguranța copiilor lor. Drept urmare, GPS-ul este esențial pentru ceasurile inteligente destinate copiilor și adolescenților. Le permite părinților să își localizeze copilul în orice moment. Unele mărci au pus un accent special pe această funcționalitate. O alertă este trimisă pe telefon din momentul în care copilul depășește zona în care are voie să se desfășoare.

Alte funcționalități ale smartwatch-ului

Un smartwatch pentru copii sau pentru adulți oferă funcționalități de tipul apeluri, mesaje vocale/text, funcția SOS, funcții ludice și amuzante precum jocuri educative sau cititul unor cărți. Primele trei funcții pe care le-am citat mai sus ne ajută să stabilim contactul cu copilul. Cu funcția SOS suntem avertizați în momentul în care copilul se află în pericol.

Criterii de verificat la un ceas pentru copii

Compatibilitatea ceasului inteligent pentru copii cu telefonul inteligent este un lucru pe care nu trebuie să îl neglijăm. Drept urmare, trebuie să verifici compatibilitatea smartwatchului dorit cu telefonul inteligent pe care îl deții. Ceasul inteligent trebuie conectat cu telefonul mobil.

Datorită faptului că micuții sunt plini de energie și riscă în orice moment să spargă ceva, cel mai bine este să verifici rezistența aparatului înainte de a-l achiziționa. Etanșeitatea este în egală măsură importantă. Verifică deci unele certificări precum IP67, IP68, si 3/5/10 ATM (100, 30 si 50 de metri). Aceste certificări reprezintă o garanție a faptului că un sma rtwatch este rezistent la apă și la praf. Ideal ar fi să alegi un smartwatch care dispune de o mare memorie de stocare pentru a păstra fișiere de orice tip precum poze, melodii, clipuri video sau documente. Optează deci pentru o capacitate de stocare cuprinsă între 3-7 GB.

Autonomia ceasului este importanta pentru copii

Cât despre autonomie, aceasta este extrem de importantă în ceea ce privește un smartwatch bun pentru copii. Sunt destul de mari consumatoare de energie dn cauza ecranului. Cele mai bune modele de smartwatch de pe piață au o autonomie de aproximativ 3 zile. Însă unele mărci nu sacrifică acest criteriu și preferă să facă apel la un e paper sau să diminueze luminozitatea ecranului.

Pentru a fi sigur de faptul că vei alege un model de smartwatch în conformitate cu dorințele și nevoile tale, pentru tine, pentru soția ta sau pentru copilul tău, urmează aceste puncte cheie enumerate mai sus. Datorită elementelor pe care le-am enumerat mai sus vei reuși să găsești cele mai bune modele de smartwatch pentru tine și pentru familia ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here