Cel mai bun încălzitor pentru picioare in 2024

Știai că există cel mai bun încălzitor pentru picioare? Poate că nu, însă te asigur că acesta este foarte util mai ales în zilele reci, atunci când vii de afară cu picioarele înghețate, iar un model de top îți va face chiar și masaj.

Iar un astfel de incalzitor pentru picioare nici nu e foarte scump: între 150 și 400 de lei costă un astfel de „aparat”, doar că vă veți îndrăgosti de el foarte repede.

Cum se alege cel mai bun încălzitor pentru picioare

Atunci când îți cumperi cel mai bun încălzitor pentru picioare trebuie să ții cont de mai multe aspecte printre care tipul încălzitorului și alimentarea sa, timp de încălzire, putere, trepte de reglare, funcții plus alte aspecte despre care discut mai pe larg în rândurile următoare.

1.Tipul încălzitorului

Un prim aspect pe care ar trebui să îl verifici este tipul încălzitorului, deoarece există două tipuri: dintr-o bucată (precum un mic săculeț) și încălzitoarele pentru picioare care sunt asemenea unor papuci de casă mereu călduroși și cu care poți merge prin casă.

Acest „aparat” – dacă îl pot numi așa – este foarte util mai ales persoanelor care au probleme cu circulația, motiv pentru care mâinile lor sunt mereu reci, la fel și picioarele. În ceea ce privește alimentarea, aceasta poate fi cu acumulatori – care au o durată de viață de până la 8 ore – sau cu alimentare la rețea.

Desigur, primul model este mai ok deoarece nu trebuie să stai lângă priză, chiar dacă se încălzește puțin mai greu.

2.Caracteristici

Desigur, nu trebuie să ții cont doar de alimentare și tipul celui mai bun incalzitor pentru picioare, ci va trebui să oferi atenție și altor detalii. Despre acestea discut în rândurile următoare:

Treptele de reglare a temperaturii sunt importante deoarece tu vei putea stabili cât de tare să se încălzească acest aparat. De asemenea, există modele care vin cu o telecomandă inclusă, astfel încât să nu te apleci pentru a schimba temperatura șamd.

Eu vă recomand să căutați cel mai bun încălzitor pentru picioare care să aibă numaidecât și funcție de masaj, deoarece astfel vă veți bucura oricând doriți de un masaj plăcut și relaxant.

Materialul ar trebui să fie din blană sintetică, în interior, iar la exterior să fie din piele.

Nu în ultimul rând, ar trebui ca cel mai bun incalzitor pentru picioare să dispună de o funcție care să-l oprească automat atunci când s-a depășit temperatura optimă.

3.Garanție

Poate că aveți dubii în legătură cu acest mic aparat, doar că după ce vă veți cumpăra unul, îl veți adora la propriu. Asta pentru că va fi ca o binecuvântare, iar de aceea ar trebui să vină și cu o garanție de cel puțin 24 de luni, astfel încât dacă apar defecțiuni, să poată fi reparat gratis.

Totodată, cumpără-l dintr-un magazin cunoscut și de încredere, pentru a nu risca să-ți iei țeapă.

Cele mai bune incalzitoare pentru picioare

Așadar, dacă ai decis să-ți iei unul dintre cele mai bune încălzitoare pentru picioare pentru a te bucura de răsfăț și de căldură, atunci îți voi recomanda 3 modele foarte bune mai jos, pe care le poți cumpăra cu încredere:

Încălzitor picioare + pernă electrică Daga BM – 324

incalzitor electric pentru picioare daga bm1 324
incalzitor electric pentru picioare daga bm1 324

O primă recomandare este DAGA BM – 324, un model foarte bun. In plus, pretul este unul extraordinar de bun pentru ca primesti doua produse de incalzire corporala. Ai inclusa si o perna electrica. Dotări:

 • 4 temperaturi.
 • Încălzire rapidă.
 • Auto-oprire după 8 ore.
 • Pernă electrică inclusă.
 • Exterior din piele.

VEZI PREȚ PENTRU ACEST ÎNCĂLZITOR PICIOARE

Încălzitor de picioare tip covoras electric Daga AB – 3795

incalzitor electric pentru picioare de tip covoras incalzit
incalzitor electric pentru picioare de tip covoras incalzit

Tot de la Daga este și acest încălzitor bun pentru picioare sub forma unui covoras. Caracteristici:

 • Putere 80W.
 • Incalzire rapida in 10 minute.
 • Caldura ascendenta.
 • Intrerupator la picior.
 • Suprafata aderenta.

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Încălzitor de picioare din poliester marca Kring

Incalzitor electric pentru picioare Kring
Incalzitor electric pentru picioare Kring

Iar ultima recomandare pentru cel mai bun încălzitor pentru picioare este unul, care are pret foarte mic, de la Kring. Dotări:

 • Putere de 60 W.
 • 3 trepte pentru temperatură.
 • Doar 15 minute pana atinge temperatura dorită.
 • Preț foarte bun. 

VEZI PREȚUL ACESTUI ÎNCĂLZITOR PICIOARE

Așadar, acestea sunt recomandările mele pentru cel mai bun încălzitor pentru picioare, doar că poți vizita acest magazin online pentru a vedea și alte încălzitoare corporale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here