5 instrumente de bucătărie care-ți vor fi de mare folos

Am vorbit deseori aici pe blog atât despre electrocasnice mici cât și despre electrocasnice mari, dar și despre diferite alte aparate. Totuși, în acest articol m-am gândit să recomand și alte instrumente de bucătărie, sau ustensile dacă le pot numi așa, care-ți vor fi de mare ajutor în bucătărie. Astfel, gătitul va fi mai ușor.

instrumente de bucătărie

Chiar dacă nu te-ai fi gândit să îți iei vreodată un aparat de acest tip, cu siguranță vei vedea apoi că sunt de mare ajutor. Iar asta deoarece te ajută să îți faci viața mai ușoară în bucătărie. Așa că ar trebui să te gândești să-ți cumperi și tu unul din ele, deoarece nu vei regreta.

5 instrumente de bucătărie care te vor ajuta foarte mult

Nu voi mai lungi prea mult vorba, așa că mai jos găsești 5 instrumente de bucătărie despre care eu cred că sunt foarte utile. Vei ajunge și tu la părerea aceasta după ce lei vei folosi.

1.Zdrobitor usturoi – Kitchen Craft

Zdrobitor usturoi - Kitchen Craft

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Dacă nu vrei să zdrobești usturoiul folosind un mojar cu pistil atunci ai putea opta pentru o variantă mult mai simplă. Anume este vorba despre acest zdrobitor de usturoi, care este foarte ușor de folosit, aparține unui brand apreciat și are un preț accesibil. Iar după cum usturoiul este folosit la majoritatea mâncărurilor noastre, este clară și utilitatea aparatului.

2.Râșniță pentru nuci – Westmark

Rasnita pentru nuci - Westmark

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Un cozonac fără nucă nu are nici un Dumnezeu. Iar pentru a face cel mai bun cozonac, ori plăcinte sau covrigi cu nucă cât mai delicioși, atunci ai nevoie de o râșniță pentru nucă. Eu recomand modelul de mai sus, care este ușor de folosit dar și eficient totodată. Prețul este la rândul său accesibil, iar timpul pe care îl economisești este mare.

2.Spargator de nuci Adesso – Monopol

Spargator de nuci Adesso - Monopol

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Și dacă tot veni vorba de nuci, atunci este nevoie și de un spărgător de nuci, nu? Iar eu m-am gândit să recomand acest model. Asta deoarece este dintr-un material de calitate, inox, și are un design atât ergonomic cât și elegant. Astfel, îți va plăcea să spargi nuci cu acest spărgător Adresso de la Monopol.

3.Arzător Creme Brulee – Kitchen Craft

Arzator Creme Brulee - Kitchen Craft

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Aparatul Creme Brulee este un arzător de la Kitchen Craft ce ne oferă rezultate uimitoare atunci când avem nevoie de caramelizare, rumenire sau gratinare. Flacăra este reglabilă și poate funcționa cu combustibil din comerț. Simplu de folosit și cu un preț accesibil, acesta este un alt instrument care nu ar trebui să lipsească din bucătăria ta.

4.Mandolină lamă în V, 36,5 x 12,2 x 8 cm KOBRA – de Buyer

Mandolina lama in V, 36,5 x 12,2 x 8 cm KOBRA - de Buyer

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

O altă activitate pe care o facem deseori în bucătărie este felierea fructelor și a legumelor. Iar pentru a obține felii egale și plăcute ca aspect, ar trebui să îți cumperi această mandolină foarte eficientă la feliere. Prețul este bun iar livrarea gratuită. De asemenea, acesta este considerat a fi și unul dintre cele mai utile instrumente de bucătărie.

5.Dispozitiv pentru tocat păstăi – Westmark

Dispozitiv pentru tocat pastai - Westmark

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Iar ultima recomandare este acest dispozitiv pentru tocat păstăi. Astfel, dacă îți plac mâncărurile cu păstăi, atunci ar trebui să îți cumperi și tu unul.

Așadar, acestea au fost recomandările mele de instrumente pentru bucătărie bune. Sper că ți-au fost de folos, iar dacă ai nevoie și de alte recomandări, lasă-mi un comentariu.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here