Storcător de fructe și legume cu melc Kuvings B6000S – merită cumpărat?

Un storcător de fructe și legume cu melc este recomandat tuturor celor care vor să aibă o alimentație cât mai sănătoasă. Astfel, dacă vrei să ai la micul dejun un suc natural, sănătos și plin cu proteine, ar trebui să îți iei un astfel de aparat. Iar unul dintre cele mai apreciate storcătoare de fructe și legume cu melc de pe eMag este Kuvings B6000S. În rândurile următoare voi facă o analiză de produs, un review dacă pot zice așa, și îți voi spune dacă merită cumpărat sau nu.

Storcator de fructe si legume cu melc Kuvings B6000S, 240 W, 60 RPM, Recipient suc 0.4 l, 1 Viteza, Functie Reverse, Tub de alimentare 75 mm, Argintiu

VEZI AICI PREȚUL, POZE ȘI ALTE CARACTERISTICI

Storcător de fructe și legume cu melc Kuvings B6000S – review, caracteristici, preț și alte păreri

Peste 100 de review-uri și 4.5 steluțe din 5 are acest storcător de fructe și legume cu melc Kuvings B6000S pe eMag, așa că este cu siguranță foarte apreciat de către cumpărători. Am vrut însă să discut mai pe larg despre acest storcător, așa că am făcut acest articol.

Caracteristici tehnice – cât de bun este Kuvings B6000S?

Și începem, ca de obicei, cu partea tehnică a aparatului. În acest caz este vorba despre storcătorul de fructe și legume cu melc Kuvings B600S. Ei bine, ce se ascunde sub carcasa care nu arată deloc rău?

În primul rând trebuie menționată puterea de 240 W precum și viteza care este de 60 RPM. Astfel, cu siguranță vei putea obține suc foarte rapid, indiferent de fructele alese.

De asemenea, ai la dispoziție o singură viteză precum și funcție reverse, foarte utilă de altfel în cazul aparatelor de acest gen. Astfel, dacă se întâmplă să se blocheze, funcția reverse te va ajuta să rezolvi totul. În ceea ce privește tubul de alimentare, acesta este de 75 mm, foarte spațios deci. Nu va fi deloc greu să introduci fructele chiar și întregi.

Nu am spus nimic însă despre recipientul pentru suc. Ei bine, acesta este de 0.4l, o capacitate pe care o consider ok. Asta deoarece îi permite storcătorului Kuvings B6000S să-și păstreze dimensiunile reduse precum și un design plăcut.

VEZI AICI ȘI ALTE CARACTERISTICI

Mai trebuie să spun despre acest aparat faptul că tratează delicat fructele, pentru ca nutrienții să fie păstrați cât mai bine. De asemenea, zgomotul este cu mult mai mic față de un storcător obișnuit.

Design și concept

Vorbesc despre design deoarece acesta ar trebui să fie gândit cât mai inteligent, nu numai pentru a arăta bine, ci pentru a face aparatul rezistent și ușor de folosit. Și se pare că producătorii storcătorului de fructe Kuvings B6000S au știut acest lucru.

În primul rând ar trebui să spun că este foarte ușor de montat și de curățat, astfel KUVINGS B6000Sîncât îl vei putea păstra mereu curat, fără bătăi de cap. Totodată, ai și o perie de curățat inclusă, care să te ajute.

De asemenea, așa cum ziceam și mai sus, pâlnia este largă, deci îți va fi foarte ușor să introduci fructele în storcător.

Spuneam și mai sus faptul că vorbim despre un storcător de fructe foarte rezistent. Ei bine, trebuie să știi că atât axul melcat cât și sita sunt din Ultem, un material foarte solid, din care se fac și navele spațiale la NASA. Totodată, vasul de colectare este și el dintr-un material ecologic foarte bun.

Capacul este unul inteligent de tip 3 în 1. Iar asta deoarece nu permite ca sucul să ajungă în altă parte decât în recipient. De asemenea, recipientul este foarte ușor de curățat.

Concluzii și cel mai bun preț

Dacă ai decis să-ți cumperi storcătorul de fructe și legume cu melc Kuvings B6000S însă vrei să auzi și alte păreri, eu îți zic că merită cumpărat. Iar asta din mai multe motive:

  • Performanță de top.
  • Apreciat de către toți cumpărătorii.
  • Calitate superioară.
  • Păstrează nutrienții sucurilor.
  • Nu este zgomotos.
  • Raportul preț/calitate este excelent.

Acestea fiind spuse, ești probabil unde găsești cel mai bun preț pentru storcătorul de fructe și legume cu melc Kuvings B600S. Ei bine, acesta se află desigur pe eMag.

VEZI AICI CEA MAI BUNĂ OFERTĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here