5 Lămpi de veghe pentru copii care merită cumpărate

Atunci când cel mic are camera sa separata, atunci trebuie să îi asiguri cele mai bune condiții pentru ca acesta să se simtă cât mai bine. Pe lângă faptul că recomand un baby monitor, acesta nu este suficient pentru ca bebelușul să se simtă comod. Mai exact, este necesară și una dintre cele mai bune lămpi de veghe pentru copii, astfel încât să îl poți supraveghea fără ca lumina să fie prea puternică.

VEZI AICI MAI MULTE LĂMPI DE VEGHE PENTRU COPII

De aceea m-am gândit să vin cu un articolul în ajutorul vostru. Mai exact, în acest articol voi recomanda 5 lămpi de veghe pentru copii. Dar nu am ales orice lampă, ci 5 dintre cele mai bune. Iar când zic cele mai bune mă refer în primul rând la calitate. Totodată, m-am orientat către un raport preț/calitate cât mai bun. De asemenea, nu am ignorat nici review-urile celorlalți cumpărători.

5 lămpi de veghe pentru copii care merită toți banii – alege cu grijă pentru cel mic

Dacă ai decis să cumperi o lampă de veghe pentru copii și nu știi ce să alegi, atunci acest articol îți va fi de mare ajutor. Și spun asta deoarece mai jos vei găsi 5 recomandări de lămpi de veghe care merită cumpărate. Am ales 5 dintre cele mai bune lămpi de veghe. Acestea sunt:

1.Lampă de veghe Summer Infant – Lampă cu Sunete și Proiecții Albinuta Betty

Lampa de veghe Summer Infant - Lampa cu Sunete si Proiectii Albinuta Betty

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

O primă recomandare este această lampă în formă de albinuță, foarte simpatică de altfel. Aceasta proiectează mai multe stele dar și luna pe tavan, în trei culori, pentru o atmosferă cât mai plăcută. Iar pentru ca micuțul să se simtă cât mai bine, atunci această lampă are și cântece de leagăn plus sunete din natură. Astfel, se va crea o ambianță foarte liniștitoare.

Folosește baterii AA, care sunt incluse.

2.Lampă de veghe Reer – Lumină de Noapte 2 în 1 cu LED-uri

Lampa de veghe Reer - Lumina de Noapte 2 in 1 cu LED-uri

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

O altă lampă foarte apreciată atât de părinți cât și de copii este cea de mai sus. Avantajul acestei lămpi este că poate funcționa atât la priză cât și cu acumulatori, care sunt incluși. Durata de funcționare cu acumulatori este de până la 70 de ore. Lumina este albă, caldă, foarte plăcută pentru bebeluș.

3.Lampă de veghe Pabobo LumiLove Pinguin

Lampa de veghe Pabobo LumiLove Pinguin

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

O altă lampă de veghe pentru copii foarte simpatică este și aceasta în formă de pinguin. Va deveni animalul de companie preferat al copilului tău, mai ales că timp de 15 minute va cânta pentru ca cel mic să adoarmă, iar apoi se oprește automat.  De asemenea, funcționează tot cu acumulatori.

4.Lampă de veghe Fisher-Price – Proiector Hipopotam

Lampa de veghe Fisher-Price - Proiector Hipopotam

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

O altă recomandare pentru cele mai bune lămpi de veghe pentru copii este aceasta în formă de hipopotam. Aceasta oferă 30 de minute de muzică liniștitoare, sunete din natură și zgomot alb. De asemenea, oferă proiecție de cer înstelat iar aspectul său este foarte plăcut.

5.Lampă de veghe Trousselier – Proiector muzical de steluțe – ELSA

Lampa de veghe Trousselier - Proiector muzical de stelute - ELSA

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Ultima recomandare de pentru lămpi de veghe pentru copii este modelul Trousselier. Acesta dispune atât de muzică și proiectează totodată steluțe, iar prețul este unu chiar accesibil.

Așadar, acesta a fost articolul meu despre lămpi de veghe pentru copii. Iar dacă vrei să vezi și alte modele, atunci poți accesa această pagină.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here