Cele mai bune lămpi solare pentru grădină

Cele mai bune lămpi solare se pot dovedi a fi o achiziție foarte bună dacă stai la casă și ai o gradăină. Astfel, o vei putea lumina cu ajutorul acestor lămpi solare, oferind totodată siguranță împotriva hoților precum și un plus de luminozitate.

Folosind o lampă solară vei lumina la fel de bine intrarea în casă, terasele sau chiar aleile pentru a-ți fi mai ușor să te plimbi prin curte chiar și când e noapte. Din acest motiv tot mai multe persoane caută cele mai bune lămpi solare. Despre acestea vom vorbi și noi mai jos.

Mai exact, vă vom spune cum se aleg cele mai bune lămpi solare, care sunt principalele lor caracteristici iar la final vă vom oferi mai multe recomandări.

cele mai bune lămpi solare

Cum se aleg cele mai bune lămpi solare – Ghidul BlogdeCasa.Ro

Atunci când vrei cea mai bună lampă electrică, va trebui să urmărești mai multe aspecte. Mai exact, trebuie să te orientezi după tip, intensitatea luminii, numărul de lămpi, precum și bateria sau modificarea setărilor. Despre acestea vorbim mai pe larg însă mai jos.

1.Tipul lămpilor solare

Există deci mai multe tipuri de lămpi solare. Un tip este reprezentat de lămpile solare pentru iluminarea aleilor, dar sunt și lămpi pentru securitate, care au o rază mult mai mare pentru acțiune. De regulă, lămpile solare sunt foarte bune pentru grădină deoarece n-au nevoie de cabluri de care să te împiedici sau care să fie afectate de umiditate.

2.Intensitatea luminii

Un alt aspect la care trebuie să fii atent atunci când vrei cele mai bune lămpi solare este reprezentat de intensitatea luminii. Aceasta este de regulă diferită de la un model la altul. Trebuie totuși să fii foarte atent ca intesitatea luminoasă să fie ori mai mare, ori mai mică în funcție de zona unde vor fi folosite. Aleile au nevoie de o intensitate mai mică, iar o zonă precum terasa sau piscina o intensitate mai mare.

3.Număr de lămpi

Lămpile solare se vând atât la bucată cât și seturi ce se montează în șiruri, foarte bune pentru terasă sau alei. Astfel, vei stabili numărul de lămpi dorite în funcție de locul unde vrei să le montezi.

4.Bateria

Există lămpi solare care permit schimbarea acumulatorilor, astfel încât vei putea folosi mult mai mult o lampă solară. Totuși, o lampă a cărui acumulator nu poate fi schimbat are și un preț mai accesibil.

5.Setări

Nu toate lămpile solare au mai multe setări și opțiuni, dar cele care au sunt desigur mai apreciate. Asta deoarece poți beneficia de opțiuni suplimentare pentru mai multă utilitate a celei mai bune lămpi solare.

6.Rază de acțiune

Raza de acțiune o vei alege tot în funcție de locul unde urmează să amplasezi cele mai bune lămpi solare. Astfel, în funcție de mărimea locului respectiv, raza de acțiune poate fi mai mică sau mai mare.

7.Garanție

Iar în final vă mai spunem că lămpile solare bune ar trebui să aibă o garanție de minim 12 luni, asta în cazul în care apar defecțiuni pe care să le poți repara gratuit.

Cele mai bune lămpi solare recomandate de BlogdeCasa.Ro

Așadar, dacă ai decis să-ți iei cele mai bune lămpi solare, atunci ar trebui să vezi recomandările noastre de mai jos:

Lampă solară Flink color, 105x105x35 mm

Lampa solara Flink color, 105x105x35 mmO primă recomandare este lampa solară Flink color. Dotări:

 • Luminată integral.
 • Acumulator reîncărcabil.
 • Panou solar monocristalin.
 • Preț bun. 

Click pentru preț!

Lampă solară de perete LED 1W, cu senzor sunet

Lampa solara de perete LED 1W, cu senzor sunetIar dacă vreți o lampă solară de perete, ar trebui să alegeți acest model. Dotări:

 • Lampă de perete cu 16 leduri.
 • Senzor de sunet.
 • Panou cu încărcare solară de 0.55 W.
 • Senzor crepuscular.

Click pentru preț!

Lampă solară pentru grădina SilverCloud SGL02- set 8 bucăți

Lampa solara pentru gradina SilverCloud SGL02, 37 cm, Otel inoxidabil, 8 buc/setIar ultima recomandare este acest set format din 8 bucăți. Dotări:

 • 8 bucăți.
 • Clasă de protecție IP44.
 • Material oțel inoxidabil.
 • Bec inclus.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cele mai bune lămpi solare. Alte modele puteți vedea aici.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here