Leagăne și hamace pentru grădină

Am tot vorbit în ultimele articole despre diferite obiecte de mobilier pentru grădină și probabil că vor mai urma articole din această categorie. Iar asta deoarece vine primăvara, timp în care e foarte plăcut să stai pe afară. Și dacă mai ai și o curte, atunci cu siguranță te poți bucura de relaxare în adevăratul sens al cuvântului. De aceea am și decis ca în acest articol să vorbesc despre leagăne și hamace pentru grădină.

VEZI AICI OFERTA DE LEAGĂNE ȘI HAMACE PENTRU GRĂDINĂ

leagane si hamace pentru gradina

Să ai un colț unde să te relaxezi cu familia, ori unde să te poți juca cu copii este superb, de aceea am și scris acest articol. Cu o investiție minimă, precum achiziția unui leagăn pentru grădină bun, îți asiguri distracția și relaxarea în propria curte.

Leagăne și hamace pentru grădină – recomandări

M-am gândit ca acest articol să fie unul cu recomandări. Mai exact, în rândurile următoare vei găsi mai multe leagăne și hamace pentru grădină pe care le poți cumpăra fără a sta pe gânduri. Și spun asta deoarece am ales doar modele de calitate, apreciate de către cumpărători dar și care au un raport preț/calitate excelent.

Astfel, nu va trebui să îți faci griji dacă una dintre recomandările de mai jos merită sau nu, iar asta deoarece am mers la sigur.

Balansoar Kring Oxford

Balansoar Kring Oxford, 3 locuri, Albastru, 170 x 110 x 153 cm

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

M-am gândit să încep cu această cu recomandare. Mai exact, este vorba despre un balansoar de la Kring, mare și cu aspect foarte plăcut. Este ideal pentru o singură persoană dar și pentru 3 membri, deoarece este mare.

Copertina incorporată te ocrotește de razele soarelui, iar structura este din oțel, astfel încât suportă o greutate maximă de până la 200 kg. Iar prețul este unul chiar accesibil, motiv pentru care am decis să îl și recomand. Există și varianta pe verde aici.

Hamac Kring Bruxelles

Hamac Kring Bruxelles, negru multicolor, 300 x 90 x 100 cm

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Hamacele sunt și ele ideale pentru o după-amiază relaxantă sub soare, în propria curte. De aceea m-am gândit să recomand acest model. Rama este din oțel iar materialul hamacului este textil-multicolor. Prețul este și el foarte-foarte bun.

Balansoar Kring Kor

Balansoar Kring Kor, metal si ratan, maro verde, 130 x 60 x 115 cm

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Iar dacă vrei ceva deosebit, atunci ar trebui să vezi numaidecât acest balansoar, unde te vei simți regește. Acesta este din metal și ratan, de culoare maro și verde, având linii confortabile dar și moderne, în care te vei putea odihni foarte bine atât în grădină, cât și pe terasă. Designul și materialele sunt cele care fac din acest balansoar, unul extraordinar.

Balansoar Kring Lim

Balansoar Kring Lim, metal si ratan, verde, 78 x 63 x 125 cm

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Tot din metal și ratan este și acest balansoar, doar că prețul este cu mult mai accesibil. La fel ca cel de mai sus, și acest balansoar este de calitate superioară și foarte confortabil totodată. Toți cumpărătorii sunt mai mult decât mulțumiți de achiziția făcută.

Hamac cu franjuri Kaemingk

Hamac cu franjuri Kaemingk, 200x100 cm, Orange

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Iar ultima recomandare este acest hamac cu franjuri Kaemingk. Acesta are dimensiuni de 200 x 100 cm, are întinzător din lemn, deci este foarte rezistent. Confortul este și el de nota 10.

 Așadar, acesta a fost articolul nostru cu recomandări de leagăne și hamace pentru grădină. Dacă vrei și alte sugestii, lasă un comentariu.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here