Lopată pentru zăpadă – 5 recomandări pentru deszăpezire

Acum că sărbătorile sunt pe trecute, știm deja că iarna își arată colții. De ceva timp nu mai ninge la sărbători, mai ales în zonele mai joase, însă după ce trece și revelionul, vin zăpezile. Și, indiferent dacă stai la casă ori la blog, ai nevoie de o lopată pentru zăpadă bună. Asta deoarece trebuie să faci ordine prin curte, ori în fața blocului dar și în parcare. Pe scurt, lopata pe timp de iarnă e sfântă.

VEZI AICI MAI MULTE LOPEȚI PENTRU ZĂPADĂ BUNE

Mai exact, am pregătit 5 recomandări pentru cea mai bună lopată de dezăpezire. Astfel, cu siguranță vei găsi lopata perfectă pentru tine.

Lopată pentru zăpadă – 5 recomandări de la BlogdeCasa.Ro

Așadar, spuneam și mai sus că o lopată pe timp de iarnă este sfântă. Indiferent că o folosești în curte, ori o ții în mașină pentru situații neprevăzute, trebuie să ai numaidecât o lopată pentru zăpadă. De aceea mai jos am pregătit 5 recomandări pe care merită să le iei în considerare.

1.Împingător pentru zăpadă Fiskars SnowXpert, Alb

Impingator pentru zapada Fiskars SnowXpert, Alb

VEZI PREȚUL ȘI ALTE CARACTERISTICI

O primă recomandare este această lopată pentru zăpadă, foarte apreciată pe eMag. De fapt, este vorba despre un împingător pentru zăpadă. Aceasta are o greutate mică și un mâner ergonomic, astfel încât să nu obosești prea rău atunci când dai zăpada la o parte. De asemenea, coada este din aluminiu, iar lama din plastic, pentru a reduce deci greutatea. Rezistența este și ea una sporită.

2.Lopată pentru zăpadă Fiskars SnowXpert

Lopata pentru zapada Fiskars SnowXpert, Alb, 1400 g

VEZI PREȚUL ȘI ALTE CARACTERISTICI

O altă lopată pentru zăpadă foarte bună este și acest model. Se remarcă cu o rezistență de 3 ori mai sporită față de o lopată clasică, dar și printr-un mâner ergonomic ce asigură mai multă comoditate. Coada este din aluminiu și are înveliș aderent, iar cupa din polipropilenă durificată.

3.Lopată pentru zapadă Honest cu coadă

Lopata pentru zapada Honest cu coada, lemn, 390 mm

VEZI PREȚUL ȘI ALTE CARACTERISTICI

Iar dacă vrei o lopată pentru zăpadă ieftină, acest model ar putea fi o alegere bună. Aceasta are o lățime de 4 cm, coada este din lemn iar lopata din plastic. Prețul este de doar 30 de lei.

4.Lopată pentru mașină Fiskars SnowXpert

Lopata pentru masina Fiskars SnowXpert

VEZI PREȚUL ȘI ALTE CARACTERISTICI

Iar dacă vrei o lopată pentru mașină, cu dimensiuni mai reduse, ar trebui să optezi pentru modelul Fiskars SnowXpert. Aceasta are o lamă din oțel inoxidabil, iar structura este dintr-un compozit foarte rezistent.

5.Împingător pentru zăpadă Fiskars SnowXpert

VEZI PREȚUL ȘI ALTE CARACTERISTICI

Iar ultima recomandare este acest împingător de zăpadă foarte eficient și util pe timp de iarnă. Materialele sunt comode și rezistente, iar prețul unul cinstit. Pe scurt, o achiziție ce merită făcută, fără a sta pe gânduri.

Așadar, acestea au fost recomandările mele pentru cea mai bună lopată pentru zăpadă. Iar dacă vrei să vezi și alte articole pentru deszăpezire, poți verifica oferta de pe eMag.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here