10 Lustre și pendule pentru bucătărie

După ce am vorbit într-un articol anterior despre lustre pentru camera copiilor, am decis să încep o nouă mică serie. Mai exact, voi continua cu mai multe articole cu lustre și pendule pentru diferite camere. Iar al doilea articol din serie este acesta în care prezint 10 lustre și pendule pentru bucătărie.

VEZI AICI MAI MULTE LUSTRE PENTRU BUCĂTĂRIE

Bucătăria este una dintre camerele în care ne petrecem cel mai mult timp, mai ales când nu avem o cameră de zi. Astfel, trebuie să ne creăm confortul necesar pentru a ne simți cât mai bine. Iar cel mai ușor putem face asta alegând obiectele de mobilier potrivite dar și decorațiunile. Printre acestea se află și aceste lustre și pendule pentru bucătărie.

10 lustre și pendule pentru bucătărie cu aspect super

Așadar, dacă ai decis să-ți iei una dintre cele mai bune lustre și pendule pentru bucătărie cu aspect super, atunci ar trebui să vezi recomandările de mai jos. Iar asta deoarece am ales numai modele ce merită atenția ta.

1.Pendul Rabalux Cupola, E27, 1x60W, Portocaliu

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

O primă recomandare este modelul de mai sus. Acesta are un preț accesibil și un design minimalist dar plăcut. Ba chiar pot spune că este un pendul elegant.

2.Lustră pictată manual, model ceainic, 1 x 60 W, E27

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Iar dacă vrei o lustră cu adevărat specială, atunci ar trebui să alegi un model pictat manual. Cel de mai sus este doar un exemplu, însă îți voi mai recomanda 2-3 modele. Iar asta pentru că au un aspect foarte-foarte elegant și de bun gust.

3.Pendul Negru Monila, OKTAY AYDINLATMA

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

La fel de elegant și interesant este și modelul acesta. Folosește culori simple, în idee este un model simplu, și cu toate acestea arată tare bine. Materialul din care a fost realizat este plastic și metal.

4.Lustră pictată manual, model struguri, 1 x 60 W, E27

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Și pentru că am promis mai sus că voi mai recomanda lustre pictate manual, iată o nouă recomandare. În mare parte este asemănătoare cu cea de mai sus, doar că diferă pictura. Eleganța și frumusețea este de nedescris.

5.Pendul Philips Friends, 1 x 15W, 230V, Alb

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Cei de la Philips sunt foarte-foarte populari. Au chiar și pendule pe piață, gen modelul de mai sus. Designul său este modern și elegant, iar calitatea una superioară.

6.Lustră Plexa nuc 1x60W E27, lemn, abajur plastic

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Foarte-foarte plăcută și elegantă este și lustra de mai sus. Aceasta este din lemn și abajur plastic și suportă un bec de maxim 60 W E27. Prețul este mai mult decât decent.

7.Lustră ESL Aurora, 3x60W, E27

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Iar dacă vrei o lustră pentru bucătărie de o eleganță care să te lase fără cuvinte, și acest model este o variantă. Nu pot spune nimic mai mult despre lustra aceasta decât: eleganță.

8.Lustră ESL Monna, 5x60W, E27

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Și termin acest articol despre lustre și pendule pentru bucătărie cu modele elegante. Precum este și acest model cu 5 suporturi pentru becuri. Materialul este sticlă și metal, iar culorile alb și maro.

9.Pendul Philips Assai, 1 x 60W, 230V, Verde

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Și acest pendul are un aspect modern și plăcut totodată. E ceva diferit, o culoare caldă și care poate oferi bucătăriei tale mai multă viață.

10.Lustră Matrix 2 Brate Krom, OKTAY AYDINLATMA

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Iar ultima recomandare este o lustră pentru bucătărie cu un aspect poate puțin diferit, dar modern.

Așadar, acestea au fost recomandările mele de lustre și pendule pentru bucătărie. Dacă vrei să vezi și alte modele, atunci vei găsi aici.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here