8 Lustre și pendule pentru camera copiilor

Îmi place să fac din când în când câte un articol gândit pentru camera copiilor. Iar asta pentru că implică un sentiment foarte plăcut și emoționant totodată. De aceea scriu acum despre lustre și pendule pentru camera copiilor. Cu ajutorul acestora poți oferi desigur un decor cât mai plăcut în camera celor mici. Pe scurt, poți crea o lume magică, așa cum își doresc micuții.

VEZI AICI MAI MULTE LUSTRE PENTRU CAMERA COPIILOR

Astfel, mai jos vei găsi 8 recomandări de lustre și pendule pentru camera copiilor foarte plăcute ca aspect dar și bune din punct de vedere al materialului și al rezistenței. Așa nu vei regreta achiziția făcută.

8 lustre și pendule pentru camera copiilor – acum ai de unde alege!

Așadar, dacă ai decis să iei una sau mai multe lustre și pendule pentru camera copiilor, cred că acest articol îți va fi de folos. Și spun asta deoarece am pregătit 8 recomandări cu care nu poți da greș. Le poți vedea chiar mai jos:

1.Pendul Kring Kids LITTLE ZOO, E27, 3x60W

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

O primă recomandare este lustra de mai sus cu animăluțe, de culoare verde. Aceasta este din plastic și dispune de 3 surse de iluminare. Puterea maximă suportată este de 60 W iar soclul este de tip E27. Prețul este și el foarte ok.

2.Pendul Kring Kids BUTTERFLY, E27, 3x60W

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

La fel ca modelul de mai sus, doar designul diferă. Acesta este cu fluturași colorați. Specificațiile tehnice sunt la fel.

3.Pendul Kring Kids BABY PLANES, E27, 3x60W

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Tot un model asemănător din punct de vedere tehnic, dar cu design diferit este și acesta. Este produs desigur de aceeași firmă, iar designul este foarte drăguț.

4.Lustră copii Rabalux Ship, E27, 1x40W

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

O altă lustră foarte drăguță în formă de corabie este cea de mai sus. Aceasta suportă un singur bec de maxim 40W.

5.Pendul ERSTE LICHT Football E27, 1x40W, multicolor

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Tot un pendul pentru camera copiilor este și cel în formă de minge pe care îl recomand mai sus. La fel precum cel în formă de corabie, acesta poate folosi un singur bec de maxim 40W.

6.Pendul avion HELLO KITTY E27 1x60W

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Foarte-foarte drăguț este și pendulul de mai sus, cu o pisicuță în elicopter. Cred că se potrivește în mod special în camera unei fetițe.

7.Pendul Philips Buddy Sun Kid, 1x20W, Galben

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Știai că cei de la Philips fac lustre și pendule pentru camera copiilor? Nu sunt multe, dar un exemplu poate fi cel de mai sus. Este foarte simpatic iar calitatea este una superioară.

8.Lustră copii, Nowodvorski, Praslin 5304

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Iar ultima recomandare este una impresionantă. Chiar dacă prețul este ceva mai mare, cred că merită. Aceasta este din metal, lemn și material textil, suportă cel mult 3 becuri de 60W de tip E14. Aspectul este desigur WOW.

Așadar, acestea au fost recomandările mele de lustre și pendule pentru camera copiilor. Pentru a vedea și altele, poți da click aici.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here