Cana filtrantă Marella XL Starter Pack Brita – Păreri

După ce am scris articolul despre căni filtrante mi s-au cerut deseori păreri despre cana filtrantă Marella XL Starter Pack Brita, așa că iată articolul. Am decis să fac deci un articol special despre cana Marella XL Starter Pack, deoarece știu că e o cană apreciată și cumpărată de multe persoane.

VEZI CÂT COSTĂ MARELLA XL STARTER PACK BRITA

Marella XL Starter Pack de la Brita este o cană filtrantă apreciată în primul rând pentru prețul său accesibil. Performanțele sale sunt desigur și ele un motiv pentru care am decis să fac un articol special despre Brita Marella XL Starter Pack. Astfel, dacă dorești această

Păreri personale despre Cana filtrantă Marella XL Starter Pack Brita

Așadar, dacă dorești să afli mai multe păreri personale despre Cana filtrantă Marella XL Starter Pack Brita, aici le vei găsi. Mai jos vă voi face o prezentare, un scurt review dar vin și cu sfaturi totodată.

Cana filtranta Marella XL Starter Pack (alb) - Brita

Specificații tehnice  – Marella XL Starter Pack Brita

Încep cu specificațiile tehnice deoarece acestea sunt printre cele mai importante aspecte. Astfel, Marella XL Starter Pack Brita dispune de următoarele caracteristici:

  • Carafă din plastic transparent.
  • Capacitate 3.5 litri.
  • Capacitate apă filtrată 2 litri.
  • Pâlnie pentru filtru.
  • 3 cartușe filtrante Maxtra – durată de viață 450 de litri.
  • Indicator pentru schimbare cartuș. 

Când se schimbă filtrele și de unde pot să le cumpăr?

Un aspect foarte important atunci când vrei o cană filtrantă Brita Marella XL Starter Pack. Trebuie să te interesezi cât de des se schimbă aceste filtre, dar și de unde le poți cumpăra. Astfel, în cazul acestei căni de la Brita, filtrele se schimbă o dată pe lună dacă se filtrează 4 litri pe zi. Dacă familia e de patru membri, care consumă câte 2 litri, filtrele se schimbă la 2 săptămâni.

Dar de unde poți cumpăra filtre pentru Marella XL Starter Pack  Brita? Mai jos ai un buton către cea mai bună ofertă.

CUMPĂRĂ UN SET DE 3 FILTRE MAXTRA + 1 GRATUIT

Păreri personale despre Marella XL Starter Pack Brita

Cana filtrantă Brita Marella XL Starter Pack mi se pare cea mai bună soluție pentru filtrarea apei într-o familie obișnuită. Costul de achiziție este mai mult decât foarte accesibil, iar brandul este cel care recomandă cana.

De asemenea, filtrele au la rândul lor un preț de achiziționare destul de redus, iar calitatea este superioară. Per total, nu pot decât să fac o analiză scurtă și rezultă un raport preț/calitate excelent.

Dar am citit și alte păreri pe forumuri și pe internet, iar toți cumpărătorii au oferit numai review-uri bune. De aceea am și decis să recomand mai departe această cană.

Mai jos găsești un buton de unde poți cumpăra această cană pentru doar 108 lei dar și cu transport gratuit.

COMANDĂ ACUM CANA FILTRANTĂ BRITA MARELLA XL

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here