Mașini de spălat economice – sfaturi și recomandări

Am observat că un criteriu principal după care oamenii aleg electrocasnicele este reprezentat de consum. Lumea vrea electrocasnice care să consume cât mai puțin, iar motivele sunt destul de evidente. De aceea în acest articol am decis să vorbesc despre mașini de spălat economice. Astfel, sper că cei care vor o mașină de spălat care să fie atât bună cât și economică, vor găsi în acest articol ceea ce caută.

VEZI AICI MAI MULTE MAȘINI DE SPĂLAT RUFE CARE CONSUMĂ PUȚIN

Astfel, dacă ai decis să-ți iei una dintre cele mai bune mașini de spălat economice, acest articol va fi de ajutor. Iar asta deoarece vei găsi atât sfaturi cât și recomandări utile pentru tine.

Mașini de spălat economice – cum găsești modelul potrivit?

Nu este foarte greu să găsești o mașină de spălat care consumă puțin. Totuși, trebuie să optezi pentru un model care să fie și performant. Astfel, nu poți ignora caracteristicile tehnice. Despre acestea voi vorbi și eu puțin mai jos. Astfel, documentarea te va ajuta să faci cea mai bună alegere.

mașini de spălat economice

Astfel, dacă vrei o mașină de spălat care să aibă consum mic, atunci nu trebuie să urmărești doar consumul. Foarte importantă este și capacitatea de spălare precum și numărul de programe. Există chiar programe gândite să obțină un consum cât mai mic iar de aceea un număr mare de programe este recomandat.

Și dacă tot vorbim despre consum, atunci ar trebui să știți că principalele aspecte de urmărit sunt clasa energetică și consumul de apă anual aproximat. Dacă vrei un consum cât mai mic, atunci optează pentru minim clasa A+++ și un consum anual de aproximativ 7000-9000 de litri. Consumul de apă este însă o aproximare numai, depinde foarte mult de cât de des vei folosi mașina de spălat rufe.

De asemenea, mașinile de spălat economice și performante au și diferite tehnologii sau senzori gândiți special pentru un consum redus. De exemplu, cei de la Samsung au funcția Super Eco. În general aceste funcții poartă numele Eco. Al 6-lea simț este tot o tehnologie care te ajută să faci economii de apă, energie și detergent.

Garanția este și ea un aspect de care să ții cont. Majoritatea mașinilor de spălat au o garanție standard de 2 ani, dar vei găsi și modele cu garanție de 5 ani.

Oricum, dacă vei fi atent la lista de specificații, îți vei da seama ușor care este o mașină de spălat economică și care nu. Dar dacă vrei să mergi la sigur, atunci vei găsi recomandări mai jos.

Recomandări de mașini de spălat care consumă puțin

Așadar, dacă vrei o mașină de spălat economică dar nu știi ce să alegi, mai jos vei găsi recomandări. Am pregătit 3 mașini de spălat bune și care consumă puțin, pentru ca tu să faci o achiziție cât mai reușită.

Mașină de spălat rufe Samsung WF8EF5E0W4W/LE

Masina de spalat rufe Samsung WF8EF5E0W4W/LE, Eco Bubble, 1400 RPM, 8 kg, Clasa A+++, 60 cm, AlbO primă recomandare este mașina de spălat Samsung WF8EF5E0W4W/LE. Caracteristici:

 • Capacitate de spălare 8 kg.
 • Clasa A+++.
 • Mai multe programe utile.
 • Program Super Eco.
 • Consum de apă 10500 l/an.
 • Tehnologie Eco Bubble.

Click pentru preț!

Mașină de spălat rufe Slim Whirlpool AWS 71000

Masina de spalat rufe Slim Whirlpool AWS 71000, 6th Sense Colours, 7 Kg, 1000 RPM, Clasa A+++Foarte-foarte bună este și mașina de spălat rufe economică Slim Whirlpool AWS 71000. Caracteristici:

 • Capacitate 7 kg.
 • Clasa A+++.
 • Tehnologie 6th Sense Colours.
 • Multe programe utile.
 • Review-uri bune.

Click pentru preț!

Mașină de spălat rufe Beko WMY81483LMB1

Masina de spalat rufe Beko WMY81483LMB1, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, 60 cm, AlbIar ultima recomandare de mașină de spălat cu consum mic este Beko WMY81483LMB1. Caracteristici:

 • Capacitate 8 KG.
 • Clasa A+++.
 • Viteză de centrifugare 1400 RPM.
 • 16 programe.
 • Sistem automat de reglare al consumului de apă.

Click pentru preț!

Așadar, dacă vrei și tu o mașină de spălat care să consume puțin, sper că recomandările mele de mai sus te vor ajuta. Iar dacă vrei să vezi și alte mașini de spălat economice, poți accesa acest link.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here