8 măsuțe pentru cafea pe care vei dori să le ai în 2024

Atunci când ne savurăm cafeaua, ne dorim cele mai bune condiții. Și nu e suficient doar să ai un espressor bun, ci trebuie să te simți și cât mai comod. Iar un prim lucru pe care îl poți face în acest sens este să alegi una dintre cele mai interesante măsuțe pentru cafea. Și să nu crezi că e o alegere grea, deoarece în acest articol te voi ajuta să faci cea mai bună alegere.

VEZI AICI MAI MULTE MĂSUȚE PENTRU CAFEA

Mai exact, am căutat special pentru time 8 măsuțe pentru cafea atât bune din punct de vedere calitativ, dar și cu design interesant. Astfel mă voi asigura că vei face cea mai bună alegere pentru tine și te vei bucura zilnic de măsuța ta pentru cafea.

măsuțe pentru cafea

8 măsuțe pentru cafea pe care ți le vei dori – recomandările BlogdeCasa.Ro

Am căutat mai mult timp pentru a face această listă de măsuțe pentru cafea, astfel încât să fie un articol cât mai interesant. Astfel, am ales doar mese pentru cafea bune, din materiale de calitate și rezistente totodată. Totodată, nu am ignorat nici capitolul design. De aceea cred că vei găsi și măsuța pentru cafea perfectă pentru tine, la care visai.

1.Măsuță pentru cafea Ceylin 35 x 45 x 57.5 cm, alb

Masuta cafea Ceylin 35 x 45 x 57.5 cm, alb

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

O măsuță foarte elegantă, cu preț accesibil dar și multi-funcțională totodată. Aceasta este ideală pentru a servi cafeaua, dar și pentru a lucra la laptop. Iar dacă vrei să citești ceva în timp ce savurezi cafeaua, ai rafturi pentru ziare și reviste.

2.Masă Cafea F76 SUAVIS, blat sticlă 110 x 55 x 45 cm

Masa Cafea F76 SUAVIS, blat sticla 110 x 55 x 45 cm

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

De o eleganță superioară și la mare căutare sunt și măsuțele pentru cafea din sticlă. De aceea de pe această listă nu avea cum să lipsească un astfel de model, mai ales pentru cei care își doresc un living cât mai elegant. Blatul este din sticlă superioară iar picioarele din aluminiu. În ceea ce privește prețul, acesta este unul accesibil.

3.Măsuță cafea, wenge, 90 x 50 x 60 cm

Masuta cafea, wenge, 90 x 50 x 60 cm

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Eleganța poate fi descrisă însă și folosind cuvântul simplitate. De exemplu, măsuța de cafea de mai sus, de culoare wenge, poate fi considerată fără dar sau poate o măsuță elegantă. Iar asta deoarece forma, culoarea și finisajele sunt de bun gust. La fel cum spuneam și mai sus, prețul este unul foarte bun.

4.Măsuță În Formă De  C , 35 X 60 X 45 Cm

Masuta In Forma De C , 35 X 60 X 45 Cm

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Există destul de multe persoane care apelează la designuri interioare de tip minimaliste. Adevărul e că nu ai cum să dai greș cu acest stil niciodată și e puțin probabil să fie vreodată demodat. Așa că ai putea opta pentru o măsuță pentru cafea minimalistă. Este vorba de modelul de mai sus care are un preț chiar mic.

5.Măsuță Cafea New York, 60 X 40 X 45 Cm

Masuta Cafea New York, 60 X 40 X 45 Cm

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Tot pentru cei care vor o măsuță pentru cafea ieftină, frumoasă și elegantă totodată recomand acest model. Nu pot spune decât faptul că este o măsuță minimalistă, destul de simplă, din lemn și cu preț foarte bun.

6.Masă de cafea 6110, Maro, 100 x 60 x 50 cm

Masa de cafea 6110, Maro, 100 x 60 x 50 cm,

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Această măsuță pentru cafea este atât elegantă cât și foarte interesantă totodată. Este perfectă pentru un living în care predomină culori precum alb sau negru. Mă rog, culori e mult spus. De asemenea, aș putea spune că se îndreaptă mult către stilul gotic.

Blatul este desigur din sticlă securizată, iar pentru o deplasare cât mai ușoară, aceasta este dotată cu role ce se pot bloca.

7.Set 3 măsuțe Adore, Wenge, 55 x 47 x 40 cm

Set 3 masute Adore, Wenge, 55 x 47 x 40 cm

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Atunci când ai o sufragerie mai mare, cu mai multe fotolii sau canapele, iar de obicei fiecare invitat stă deoparte, atunci ai nevoie de o măsuță pentru fiecare. În acest caz ai putea opta pentru acest set de măsuțe pentru cafea, care.. culmea, are și un preț foarte bun. Designul este unul simplu.

8.Măsuță cafea Ovala cu role, fag, 94 x 54 x 64 cm

Masuta cafea Ovala cu role, fag, 94 x 54 x 64 cm

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Am decis să termin mica mea listă tot cu o măsuță simplă, din lemn, dar foarte drăguță totodată. Iar atât de simplă fiind, este clar faptul că și prețul este unul accesibil.

Așadar, acesta a fost articolul meu despre măsuțe pentru cafea. Iar dacă vrei să vezi și alte modele, atunci poți accesa această pagină.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here