5 măsuțe pentru laptop foarte utile

Dacă nu îți place să lucrezi pe laptop stând la birou ci preferi mai degrabă să stai în pat, atunci este clar faptul că ai nevoie de una dintre cele mai bune măsuțe pentru laptop. Iar asta deoarece o astfel de masă multifuncțională îți permite să stai la laptop din pat foarte comod, fără a ține laptopul în brațe. Astfel, nu se va încălzi, iar tu vei sta foarte comod.

VEZI AICI MAI MULTE MĂSUȚE PENTRU LAPTOP MULTIFUNCȚIONALE

Iar dacă ai decis să îți cumperi o măsuță pentru laptop multifuncțională, atunci ai ajuns unde trebuie. Iar asta deoarece mai jos vei găsi mai multe măsuțe pentru laptop multifuncționale care merită toți banii. Am pregătit deci cele mai bune recomandări.

măsuțe pentru laptop

5 măsuțe pentru laptop care-ți vor fi de mare ajutor – recomandările BlogdeCasa.Ro

Mai jos vei găsi deci 5 măsuțe pentru laptop de calitate superioară, cu design foarte plăcut dar și cu preț bun. Astfel, dacă vrei să îți cumperi o masă pentru laptop de care să te bucuri cât mai mult timp, ar trebui să alegi unul din modelele recomandate mai jos. Așa nu vei avea cum să dai greș.

1.Măsuta laptop Smart, 52.5 x 90 x 45.5 cm, Nuc

Masuta laptop Smart, 52.5 x 90 x 45.5 cm, Nuc

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Știai că există și măsuțe pentru laptop inteligente? De exemplu aceasta se poate transforma într-o masă de cafea modernă, astfel încât să poți lucra o perioadă la laptop, iar apoi să iei cafeluța, direct de pe canapea. Designul este unul foarte modern iar materialul folosit este PAL-ul.

2.Măsuță laptop multifuncțională, pliabilă

Masuta laptop multifunctionala, pliabila

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Iar dacă vrei ceva de dimensiuni mai reduse și la preț mai accesibil, atunci ai putea opta pentru modelul din imaginea de mai sus. Aceasta este atât un foarte bun suport, dar are totodată și un cooler, pentru ca laptopul să nu se încălzească. De asemenea, suprafața este din lemn, iar picioarele metalice. Unghiurile sunt foarte ușor de ajustat, pentru mai multă comoditate. Iar prețul este chiar wow.

3.Stand laptop multifuncțional Avantree TB101, Gri

Stand laptop multifunctional Avantree TB101, Gri

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Asemănătoare cu cea de mai sus este și această măsuță pentru laptop. Totuși, trebuie să zic că este una dintre cele mai apreciate măsuțe pentru laptop de pe eMag. Are o mulțime de review-uri pozitive și chiar merită. Iar asta deoarece raportul preț/calitate este unul foarte bun.

4.Stand pentru Notebook 18.4 DEEPCOOL E-Desk BLACK

Stand pentru Notebook 18.4 DEEPCOOL E-Desk BLACK, un ventilator de 200mm, conector USB, Sleeve Bearing, rotatii 700 100RPM, zgomot 25.3dB, tip masuta si design pliabil, Negru

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Iar dacă vrei un stand pentru laptop ieftin dar bun, ai putea opta pentru acest model care costă mai puțin de 100 de lei. Iar pe lângă asta mai dispune și de un cooler, astfel încât laptopul să nu se încălzească. Am văzut că și review-urile sunt bune, așa că nu ai motive să nu îți iei acest stand.

5.Stand laptop multifuncțional Avantree TB101, Maroniu

Stand laptop multifunctional Avantree TB101, Maroniu

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Iar ultima recomandare este un stand pentru laptop simplu dar care arată foarte bine. Poți folosi acest stand pentru laptopuri de până la 17 inch, în pat sau poți scrie la birou din picioare. Astfel, te vei simți mult mai bine, deoarece știm că nu e sănătos să stai așa mult la birou, pe scaun. Materialul este desigur MDF.

Așadar, acesta a fost articolul meu despre măsuțe pentru laptop multifuncțională. Iar dacă vrei și alte recomandări, atunci poți lăsa un comentariu.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here