Mese pentru grădină, sfaturi și recomandări

Acum că vine primăvara, este foarte greu să stai în casă când vezi cât de frumos este afară. Iar cei care stau la casă sunt foarte norocoși deoarece au o curte în care pot sta pe timpul zilei pentru a se bucura de vremea superbă de primăvară. Iar bucuria este și mai mare atunci când ai o curte amenajată cât mai plăcut. Un prim pas pentru a avea o astfel de curte este să cumperi una dintre cele mai bune mese pentru grădină.

VEZI AICI OFERTA DE MESE PENTRU GRĂDINĂ

mese pentru grădină

De aceea, în acest articol m-am decis să vorbesc numai despre mese pentru grădină. Voi oferi desigur recomandări dar și sfaturi despre cum se alege o masă pentru grădină bună.  Sper să fie deci un articol cât mai util pentru cei care caută o masă pentru grădina lor.

Cum să alegi una dintre cele mai bune mese pentru grădină

Un prim aspect de care vei ține cont cu siguranță este stilul mesei. Există o mulțime de modele pe piață, în funcție de gusturile fiecărui cumpărător. Vom găsi atât mese cu stil rustic, dar și moderne ori minimaliste. Astfel, un prim pas ar fi să alegi o masă care să îți placă ție și familiei tale.

La fel de important este să alegi și o masă din materiale de calitate și rezistente totodată. Cele mai multe mese pentru grădină sunt din lemn, metal sau plastic, însă mai găsim și modele din sticlă. Cele metalice au cu siguranță o durată mare de viață, dar și celelalte dacă nu sunt poziționate chiar sub cerul liber.

Dimensiunile mesei pe care o cumperi reprezintă un alt criteriu de care trebuie să ții cont. Dacă vor sta mai mulți membri la acea masă, atunci e nevoie de o masă mai mare. În schimb, dacă vrei o masă doar pentru o persoană sau două, atunci poți opta pentru una de dimensiuni mai mici.

Prețul poate fi și el un criteriu de care să ții cont. Asta deoarece fiecare are un buget în care să se încadreze.

Recomandări: mese pentru grădină bune

Așadar, dacă ai decis să îți cumperi și tu o masă pentru grădină bună, dar nu știi ce să alegi, atunci mai jos vei găsi câteva recomandări. Am ales desigur doar câteva dintre cele mai bune modele, pentru ca alegerea ta să fie cât mai ușor de făcut.

Masă dreptunghiulară Kring BruxellesMasa dreptunghiulara Kring Bruxelles, Gri, 150 x 90 x 70 cmClick pentru preț!

Aceasta este o masă de grădină din oțel de calitate superioară, având un design elegant, cu blat din sticlă șablată. Dimensiunile sale sunt de 150 cm lungime, 90 cm lățime și 70 cm înălțime. De asemenea, aceasta mai dispune și de un locaș pentru umbrela de grădină.

Masă patrată KRING RIVOLI

Masa patrata KRING RIVOLI, 90x90xH74cm, blat 3mm din aluminiu vopsitClick pentru preț!

Foarte bună este și această masă pătrată cu stil clasic, din materiale foarte rezistente. Este de culoare maro, are preț bun, iar materialul este aluminiu vopsit în culoarea bambusului. Poate fi folosită oriunde, mai ales că e ușor de întreținut.

Masă Kring Bruxelles pătrată

Masa Kring Bruxelles patrata, gri, 90 x 90 x 71cmClick pentru preț!

Iar ultima recomandare este această masă de grădină din fier, cu design elegant, perfectă pentru grădină sau pentru terasă. Și acesta are un locaș pentru umbrelă, iar materialele folosite sunt sticla și elul. Prețul este unul accesibil.

Așadar, acesta a fost articolul meu despre mese pentru grădină, iar dacă vrei să vezi și alte modele, atunci poți accesa această pagină.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here