Mobilier pentru bucătărie închis la culoare. Un nou trend

Dacă până acum eram obișnuiți să cumpărăm mobilier pentru bucătărie de culoare albă, sau în general de culori deschise, trendurile se schimbă și în cazul decorului interior, așa că mai nou culorile închise sunt cele care predomină în cazul mobilierului de bucătărie și nu numai.

Sugestii de mobilier pentru bucătărie închis la culoare

Iar un bun exemplu este cel de mai jos:

mobilier de bucatarie de culoare inchisa

Se vede clar că predomină culoarea negru mat care oferă un aspect foarte plăcut și liniștitor totodată. Mai mult decât atât, această culoare închisă pare să facă o echipă bună cu restul elementelor în mai multe nuanțe care imită lemnul.

Un set de mobilier de culoare închisă pentru bucătărie asemănător puteți cumpăra și de pe eMag la reducere.

O altă idee foarte interesantă, plăcută și numai bună de pus în practică este cea de mai jos:

alb negru mobilier bucatarie

Și în acest caz negrul este culoarea principală însă ceea ce face din acest decor unul ce merită adoptat în bucătăriile noastre este combinația de alb-negru, despre care credem că nu va muri niciodată, atât în cazul decorului interior cât și în cazul trendurilor din modă. Astfel, în acest caz mobilierul de culoare neagră se înțelege de minune cu restul bucătăriei formată din pereți albi.

Și totuși, nu numai mobilierul negru pentru bucătărie este privit drept actorul principal pentru obținerea unei bucătării cât mai interesante și mai plăcute totodată. Iar ca exemplu vă putem prezenta bucătăria aceasta:

mobilier de tipul lemnului

Observăm aici că, spre deosebire de bucătăriile de mai sus, negrul este doar în fundal de această dată iar mobilierul are o textură de culoarea lemnului, iar ceva de genul puteți cumpăra de aici.

Așadar, dacă doriți o redecorare a bucătăriei și v-ați plictisit deja de mult prea folositul alb pe care îl întâlnim deja la mult prea multe bucătării, începând de la electrocasnice și terminând cu obiectele de mobilier.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here