Mobilier pentru bucătării mici

Este foarte plăcut momentul când mobilezi o cameră, însă atunci când trebuie să cauți mobilier pentru bucătării mici nu este la fel de plăcut deoarece trebuie să cauți numai elemente de mobilier de dimensiuni mai reduse astfel încât să poată încăpea toate în mica bucătărie. De aceea m-am gândit că ar fi foarte util un articol în care să vă prezint câteva elemente de mobilier pentru bucătării mici, pentru că știu cât de multe persoane caută asta.

1.Masă pentru bucătărie mică

Marele avantaj al meselor rotunde este acela că pot găzdui foarte multe persoane în jurul său. De exemplu, masa de mai jos este o masă pentru persoane însă cred că pot mânca și 5-6 persoane la această masă care, spre uimirea loc, nu este nici prea scumpă.

Click pentru a vedea cât costă această masă.

masa pentru bucatarie mica

2.Masă de bar pentru bucătării mici

Am văzut că tot mai multe persoane aleg să folosească o masă de tip bar pentru bucătăriile mici tocmai pentru că aceasta ocupă foarte puțin spațiu. Adevărul este că, pentru două persoane, o astfel de masă este mai mult decât perfectă nu numai pentru a servi cina ci și pentru a bea o cafea sau un pahar cu bere, că tot vorbim despre o masă de bar. Mai mult decât atât, mesele de tip bar au și niște prețuri mici de nerefuzat.

Click pentru mai multe imagini.

masa tip bar pentru bucatarii mici

3.Scaune din lemn masiv

Oricât de mică ar fi bucătăria, tot nu poți mânca din picioare. Ai nevoie deci și de niște scaune, iar eu am ales să vă prezint acest tip de scaune din lemn masiv deoarece știu cât de comode și de rezistente sunt și, mai mult decât atât, pot fi găzduite foarte ușor sub masa rotundă de mai sus, astfel încât după ce mâncăm să nu ocupe prea mult spațiu.

Click pentru a vedea mai multe modele.

scaun din lemn masiv

4.Set masă extensibilă cu tot cu scaune

V-am recomandat meseIe și scaune pentru bucătării mici și mai sus, însă am zis că e bine să termin cu un set. Am ales însă o masă extensibilă deoarece, după cum spuneam și mai sus, vorbim despre bucătării mici așa că orice spațiu economisit poate însemna foarte mult. Setul de mai jos poate găzdui cel puțin patru persoane iar prețul este unul foarte bun, așa că ar putea fi alegerea perfectă pentru o bucătărie de dimensiuni mici.

Click pentru a vedea ofertele pentru acest set.

mobilier pentru bucatarii mici

Așadar, dacă și voi aveți o bucătărie mică și nu știți ce mobilier să alegeți, vă recomand să îmi ascultați sugestiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.