Modele de biblioteci ieftine pentru iubitorii de carte

Sunt un cititor înrăit iar zilele acestea sunt în căutarea unei biblioteci ieftine astfel încât să îmi pot așeza toate cărțile pe care le dețin  precum și pe cele care urmează să le cumpăr. Asta pentru că sunt un cititor înrăit și aș vrea să dau mai degrabă banii pe cărți decât pe bibliotecă. Astfel vă prezint al meu wishlist în materie de biblioteci ieftine cu preț sub 200 de lei.

Bibliotecă ieftină foarte elegantă

Una dintre bibliotecile pe care eu am pus ochii și pe care mă gândesc să o cumpăr este cea de mai jos. Are un aspect foarte elegant, are culoare precum e această lume a cărților, iar partea cea mai plăcută este prețul de doar 200 de lei, însă deseori fiind la reduceri atrăgătoare. De exemplu acum când scriu articolul aceasta poate fi cumpărată pentru 140 de lei. Chilipir, nu?

Click pentru a cumpăra această bibliotecă la reducere.

biblioteci ieftine

Același model cu altă culoare

Nu știu sigur dacă să aleg modelul de mai sus dintr-un singur motiv: pereții de la mine din cameră sunt galbeni, deci nu știu cât de bine s-ar potrivi roșu cu galben, cu toate că aș putea părea puțin patriot. De aceea mă gândesc și la acest model care are o textură mai închisă, maro.

Prețul ei este de 226 de lei, însă acum de exemplu poate fi cumpărată cu 158 de lei, o reducere foarte bună de care cred că voi profita.

biblioteca ieftina

Bibliotecă pentru camere în alb sau negru

Un alt model de bibliotecă la preț redus este cea de mai jos, de o culoare neagră foarte plăcută, ceva mai îngustă însă mai înaltă, poate fi perfectă pentru o cameră în care mobilierul este de culori alb-negru. Ea costă 250 de lei la prețul ei obișnuit, însă deseori este la câte o promoție. Cel puțin eu o văd la preț redus de vreo 2 luni de zile.

Verifică dacă e vreo reducere pentru această bibliotecă.

biblioteca la pret mic

Bibliotecă ieftină de pus pe perete

Cu siguranță fiecare cititor și-a dorit cel puțin o dată să aibă o casă numai cu cărți. Ei bine acum lucrul acesta este posibil, într-o oarecare măsură, deoarece există această bibliotecă sub formă de casă, ce poate fi pusă pe perete, și conține 8 compartimente. Prețul ei este mai mic de 200 de lei și poate fi cumpărată de aici.

biblioteca de pus pe perete

Așadar, acestea sunt câteva biblioteci ieftine pe care eu le-aș cumpăra alături de o masă pentru cafea astfel încât să fie setul complet.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here