7 oglinzi decorative pentru localuri cu stil

Oglinda este unul dintre cele mai întâlnite obiecte de decor dintr-o casă. De aceea am zis că trebuie să fac și un articol despre oglinzi decorative. Așa că m-am pus pe treabă, am luat magazinele online și am căutat modele cât mai interesante. Astfel am reușit să fac o listă cu recomandări care sper să fie și pe gustul tău. Dar cred că vor fi.

VEZI AICI MAI MULTE OGLINZI DECORATIVE

Mai exact, am pregătit o listă cu 7 oglinzi decorative una mai interesantă cu alta. Iar dacă nu îți plac cele de mai jos, atunci butonul de mai sus te va duce cu o pagină numai cu oglinzi de acest gen. Astfel, cu siguranță vei găsi ceva pe gustul tău.

7 oglinzi decorative pentru a-ți înfrumuseța casa

Voi fi scurt și direct. Mai exact, în rândurile următoare vei găsi 7 oglinzi decorative bune și care au atât un aspect plăcut dar și o calitate cât mai ok. Prețurile sunt și ele bune, dar asta vei observa și singur.

1.Oglindă cu picior Antique 25 x 14 x 28 cm, Yankee Land

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

O primă recomandare este această oglindă care parcă te trimite într-o lume magică. Este desprinsă din povești și are un aspect foarte rustic. Iar prețul nu este foarte mare.

2.Oglindă decor – Ballantine’s – 20×30 cm

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Dacă vrei o oglindă cu care să decorezi un bar sau un local, atunci cea cu logo-ul Ballantines imprimat este o variantă de luat în considerare. Are un aspect clasic, dar plăcut, și cu siguranță poate face o încăpere să arate interesant.

3.Oglindă decor – Coca Cola – Nostalgic Woman – 20×30 cm

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Tot pentru un local sau un bar ceva mai retro este și această oglindă de decor. Pentru nostalgicii care-și amintesc cu drag vremurile când Coca Cola era o adevărată tentație. Desigur, și acum este, dar parcă e diferit.

4.Oglindă decor – Cold Beer – 20×30 cm

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Probabil că ți-ai dat seama deja că voi recomanda numai oglinzi din această gamă. De fapt, acest articol a fost gândit pentru persoanele care au un local, sau nu numaidecât, și vor să-l facă să fie diferit. Iar asta o poți face desigur doar prin intermediul decorațiunilor.

5.Oglindă decor – Jack Daniel`s Old No. 7 Brand – 20×30 cm

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Dacă Jack Daniel`s este una dintre cele mai vândute băuturi în localul tău, oglinda aceasta decorativă nu ar trebui să lipsească. Astfel, clienții vor ști ce îi așteaptă.

6.Oglindă decor – Jack Lives Here – 20×30 cm

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Tot cu Jack Daniel`s este și această oglindă decorativă. Iar asta deoarece este unul dintre brandurile de băuturi alcoolice foarte populare.

7.Oglindă decor – Coffee Is Always A Good Idea – 20×30 cm

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Iar ultima recomandare din articolul despre oglinzi decorative este cea de mai sus. Este potrivită mai ales în cafenele dar și pentru orice alt local unde se vinde cafea. De asemenea, o poți folosi chiar și într-o cameră obișnuită, mai ales dacă iubești cafeaua.

Iar dacă vrei să vezi și alte modele, atunci vei găsi aici o listă mai mare.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here