Cea mai bună pătură electrică cu încalzire în 2024

Știai că există cea mai bună pătură electrică, care să te încălzească atunci când dormi dar și care menține o temperatură comodă pentru tine și pentru un somn cât mai ușor. Prețul său este unul foarte accesibil, iar achiziția merită din plin.

Există persoane care pur și simplu sunt mai friguroase, iar pătura termică se poate dovedi în acest sens drept cea mai bună achiziție, sau chiar o idee de cadou foarte bună. Pătura electrică are un consum aproape inexistent, iar în schimb oferă confort ideal pentru tine și pentru mușchi în special. Sunt mai multe păreri pe forumuri în ceea ce privește befeficiile pe care le aduce pentru sănătate, toate fiind în aceeiasi direcție, anume că este ideală pentru mușchii tăi.

După cum ziceam și mai sus, o pătură electrică bună nu costă prea mult: prețul începe de la 100 de lei și poate trece de 600 de lei dacă e un model de top.

VEZI PREȚURI LA PĂTURI ELECTRICE

Cum se alege cea mai bună pătură termică și electrică pentru un somn de bebeluș

Dacă ți-ai propus să-ți iei cea mai bună pătură cu încalzire, atunci ar trebui să ții cont de câteva aspecte importante precum puterea, treptele de putere, dimensiuni plus alte caracteristici despre care vom vorbi și mai jos.

1.Putere plus trepte de putere

Dacă te-ai întrebat cum funcționează o pătură cu încălzire bună, ar trebui să știi că totul funcționează cu ajutorul unui element care o încălzește și păstrează temperatura constantă. Pătura poate fi folosită chiar pentru a-ți încălzi patul.

Am găsit pe un forum internațional, multe păreri conform cărora o pătură termică bună ar trebui să aibă o putere de cel puțin 70 W – în special pentru păturile de o singură persoană – iar dacă e o pătură mai mare, pentru două persoane, atunci puterea de care dispune trebuie sa fie dublă.

Iar pentru că uneori vrei să fie mai cald iar alteori mai puțin, ar fi bine sa alegi o pătură electrică de buna calitate ce are în dotare și trepte de putere pentru a alege singur temperatura dorită.

2.Material și dimensiuni

Materialul unei pături electrice bune trebuie se încălzească repede și să distribuie căldura uniform, iar totodată să fie cât mai ușor de întreținut. Eu vă recomand materiale precum lâna sintetică sau poliesterul.

După cum spuneam și mai sus, mai intai stabilește dacă vrei o pătură pentru o persoană sau pentru două persoane, astfel încât să fii atent la dimensiuni dar și la putere, pentru a alege un model potrivit.

Dacă vrei o pătură electrică cu incazire pentru două persoane, atunci caută un model care să permită amândurora să-și aleagă temperatura dorită.,

3.Caracteristici

Siguranța este un aspect de care trebuie să te asiguri numaidecât. Mai exact, ia-ți pătură electrică ce dispune de un sistem de auto-oprire pentru a se opri singură la o anumită temperatură, dar și led care îți spune când e în funcțiune sau nu.

Materialul lavabil va fi la rândul său util deoarece astfel vei putea spăla mai ușor pătura.

Garanția, la fel cum am zis atunci când vorbeam despre încălzitoare pentru picioare, vei dori să fie de cel puțin 2 ani si in nici un caz mai putin.

Cele mai bune pături electrice – recomandări

Așadar, dacă ai decis să-ți una dintre cele mai bune pături termice / electrice, atunci poti să alegi unul din modelele pe care le recomand mai jos. Desigur, dacă nici un model nu îți face cu ochiul, am pus la finalul articolului un link cu oferta completă de pături cu încălzire.

Patură electrică Daga SOFTY PLUS – 3757

patura cu incalzire Daga SOFTY PLUS 3757
patura cu incalzire Daga SOFTY PLUS 3757

O primă recomandare este Daga SOFTY PLUS – 3757, o patură electrică cu încalzire foarte buna. Caracteristici:

 • Putere de 120 W.
 • 3 trepte de putere.
 • Oprire automată.
 • Dimensiuni 180 x 140 cm.
 • Se poate spala. 

VEZI PREȚUL ACEASTEI PĂTURI ELECTRICE

Patură Innofit electrică, lână sintetică, 2 persoane

cea mai bună pătură termică electricăFoarte bună este și pătura de la Innofit. Caracteristici:

 • Lână sintetică.
 • Pentru 2 persoane.
 • Putere 2 x 60W.
 • Reglator detașabil.
 • Dimensiuni 160 x 140 cm
 • Pretul este putin cam mare raportat la caracteristici (părere blog de casă).

VEZI PREȚ PENTRU ACEASTA PĂTURĂ ELECTRICĂ

Patură electrică Beper RI.403, lână australiană

Patura electricaBeper RI.403
Patura electrica Beper RI.403

Ultima recomandare pentru cea mai bună pătură cu încălzire electrică, este Beper RI.403. Caracteristici:

 • Protecție supra-încălzire.
 • Încălzire în 2 zone independente
 • Dimensiune 150 cm x 80 cm.
 • 2 trepte de putere.
 • Putere 60W.
 • Lână naturală australiana
 • Poate fi spalată. 

VEZI PREȚ ȘI ALTE INFORMAȚII

Așadar, acestea sunt recomandările mele pentru cea mai bună pătură electrică, iar dacă doriți să vedeți și alte modele, atunci puteți accesa acest link.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here