Pături care te vor ajuta să învingi frigul

Indiferent de sezon și de temperaturi, cel mai dulce somn este acela când ești învelit cu o pătură drăguță, moale și pufoasă. Iar asta pentru că îți dă senzația de căldură și de protecție, chiar dacă poate afară nu este chiar atât de frig. De aceea m-am decis ca în acest articol să vorbesc despre pături care te vor ajuta să învingi frigul.

VEZI AICI MAI MULTE PĂTURI BUNE

Asta deoarece este important să-ți alegi o pătură de calitate, chiar dacă poate costă ceva mai mult. O calitate superioară va asigura mai mult confort dar și o rezistență superioară. Te vei bucura deci mult mai mult timp de pătura cumpărată, așa că nu ai motive pentru a ezita să alegi o pătură bună.

 pături bune

Pături bune – tu știi ce pătură să-ți cumperi?

Dacă ai decis să îți cumperi o pătură cât mai bună, atunci s-ar putea să nu știi exact ce să alegi. De aceea am și scris acest articol. Mai exact, pentru a veni în ajutorul tău cu recomandări de pături bune ce merită cumpărate fără a sta prea mult pe gânduri. Astfel, voi ști că ți-ai ales o pătură de calitate, sau chiar mai multe, de care te vei bucura cât mai mult timp.

Pătură Kring Soft, Maro, imitație de blană,200 x 200 cm

Patura Kring Soft, Maro, imitatie de blana,200 x 200 cm

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Dacă vrei o păturică cu imitație de blană, atunci modelul celor de la Kring de culoare maro cu siguranță te va încânta. Aceasta are dimensiunile de 200 x 200 cm și este foarte călduroasă dar și ușor de întreținut. Înainte de prima folosire, va trebui spălată.

De asemenea, există și modelul de culoare bej, pe care îl poți vedea aici.

Pătură Kring Fleece, 150 x 200 cm, Roșu

Patura Kring Fleece, 150 x 200 cm, Rosu

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

O altă pătură de la Kring, firmă de unde am și scaunul de birou despre care am vorbit în acest articol, este și cea de mai sus. De culoare roșie și de dimensiuni ceva mai mici (150 x 200 cm), aceasta este foarte delicată și moale, ușor de întreținut iar prețul este chiar accesibil. De asemenea, aspectul său reprezintă un alt motiv pentru care merită să o cumperi.

Pătură Mistral Home Coral 130x170cm, model inimioare,  imitație blăniță, roz

Patura Mistral Home Coral 130x170cm, model inimioare, imitatie blanita, roz

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Iar dacă vrei o pătură pentru camera copiilor, acolo unde ai o fetiță, ori pur și simplu îți plac păturile mai drăguțe, acest model cred că e pe gustul tău. Este un model simplu, roz cu inimioare, prezintă o imitație de blăniță iar prețul e chiar foarte bun.

Pătură fleece cu blăniță dublă Heinner Home, 127×152 cm, 100% poliester, imprimeu Ren

Patura fleece cu blanita dubla Heinner Home, 127x152 cm, 100% poliester, imprimeu Ren

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

O păturică pe care nu ai cum să nu o iubești, tot cu imitație de blăniță. Ce poate fi mai plăcut decât să stai la cald, învelit cu această pătură, cu o cană de ceai în mână și o carte bună? Aceasta are dimensiuni medii, un preț accesibil iar calitatea este superioară.

Pătură fleece cu blăniță dublă Heinner Home, 200×220 cm, 100% poliester, Carouri Bej

Patura fleece cu blanita dubla Heinner Home, 200x220 cm, 100% poliester, Carouri Bej

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Iar ultima recomandare este această pătură pe care o recomandă calitatea de fapt. Eu o consider chiar una dintre cele mai bune pături, iar motive sunt multe. În primul rând materialele sunt de calitate, designul foarte plăcut iar prețul bun.

Cum să alegi una dintre cele mai bune pături?

Acum că am terminat partea de recomandări, mai trebuie să îți ofer și câteva sfaturi. Atunci când vrei să alegi una dintre cele mai bune pături trebuie să urmărești următoarele lucruri:

  • Materialul trebuie să fie rezistent și de calitate.
  • Îngrijirea să fie cât mai ușoară.
  • Raportul calitate/preț cât mai bun.
  • Aspectul ar trebui să fie și el plăcut.
  • Gândește-te dacă vrei o pătură subțire, groasă sau mai pufoasă.
  • Cum se îngrijește.

Și cam atât. Dacă vrei să vezi și alte pături, le poți vedea aici.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here