Pătuțuri pentru copii cu vârste de 0-3 ani colorate

Cu siguranță nimic nu e mai plăcut decât acel moment când pregătești camera unui copil, cumpărând pătuțuri pentru copii, precum și imaginându-ți fiecare detaliu al camerei. Pentru cei care se află într-un astfel de moment, așteptând venirea unui bebe pe lume, am pregătit acest articol în care vă recomand câteva pătuțuri pentru copii cu vârste de 0-3 ani, colorate, astfel încât să se potrivească cu o cameră colorată și plină de poveste.

Pătuțuri pentru copii – culoarea albastru, pentru băieței

Dacă urmează să aveți un băiețel, atunci cu siguranță ar trebui să alegeți un pătuț de culoare albastră, culoare care este asociată de cele mai multe ori băieților, în timp ce fetele se bucură de culori ceva mai calde și mai feminine totodată. De aceea m-am gândit să vă prezint acest pătuț pentru copii.

Partea cea mai interesantă este faptul că acest pătuț pentru copii poate deveni ulterior un birou pentru aceștia, astfel încât atunci când crește, nu va trebui să îl vindeți sau să faceți alt copil doar pentru a folosi în continuare pătuțul.

În ceea ce privește materialul acestui pătuț pentru copii, acesta a fost construit din MDF lăcuit, ABS și oțel, deci vorbim despre un pătuț rezistent, ușor de curățat precum și foarte elegant.

pătuțuri pentru copii

Pătuțuri pentru fetițe – roz

Dacă așteptați o fetiță, atunci ar trebui să știți că există și o variantă de pătuțuri pentru copii, exact același model de mai sus, însă de data aceasta este roz, astfel încât să fie o mică domnișoară răsfățată încă de la primele luni de viață. De asemenea, de obicei camerele fetițelor sunt roz, așa că un astfel de pătuț este alegerea corectă.

Recomand aceste pătuțuri de copii mai ales pentru faptul că sunt atât de ușor de transportat datorită celor două roți pe care le puteți vedea și în imaginea de mai jos, dar și pentru că sunt atât de practice, existând posibilitatea de a le transforma foarte ușor într-un birou foarte util atunci când va fi la școală și va avea teme pentru acasă.

pătuțuri de copii

Așadar, acesta este articolul meu dedicat părinților care caută pătuțuri pentru copii, articol care sper că le va fi de folos acestora.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here