5 pavilioane pentru grădină care să-ți țină umbră

Dacă tot am vorbit într-un articol anterior despre mese pentru grădină, am decis să mai fac câteva articole de acest gen. Iar asta deoarece iarna este pe trecute, așa că toată lumea stă cât mai mult pe afară. Desigur, această serie este mai degrabă potrivită celor care locuiesc la casă, ori care au acces la o curte. De aceea, în acest articol voi recomanda 5 pavilioane pentru grădină care să devină un loc ideal pentru relaxare în zilele frumoase.

VEZI AICI OFERTA DE PAVILIOANE PENTRU GRĂDINĂ

pavilioane pentru grădină

Astfel, dacă vrei un foișor în grădină dar cauți o variantă mai accesibilă ca preț, cred că acest articol îți va fi de ajutor. Iar asta deoarece mai jos vei găsi mai multe pavilioane pentru grădină foarte bune.

5 pavilioane pentru grădină pe care BlogdeCasa.Ro le recomandă

Așadar, dacă ai decis să îți cumperi un pavilion pentru grădină și nu știi ce să alegi, mai jos vei găsi recomandări. Sper să fie ceea ce căutai.

1.Pavilion Kring, Bej Negru, 3 x 3 m

Pavilion Kring, Bej Negru, 3 x 3 m

Click pentru preț!

Unul dintre cele mai apreciate pavilioane pentru grădină de pe eMag este acesta de la Kring, de culori Bej și Negru. Dimensiunile sale sunt de 3 x 3 metri, iar barele de fixare principale sunt realizate din aluminiu de 80 mm grosime. Bările de sus sunt din oțel, iar învelitoarea din poliester. Prețul este și el unul accesibil.

2.Pavilion Kring Summer Pole, gri negru, 3 x 3 m

Pavilion Kring Summer Pole, gri negru, 3 x 3 m

Click pentru preț!

Recomandarea numărul 2 este practic același pavilion de mai sus, doar că în nuanțe diferit. Structura, dimensiunile și prețul sunt aceleași, doar că diferă designul și culorile. Astfel,  nu are cum să nu îți placă cel puțin unul dintre cele două pavilioane Kring.

3.Pavilion pentru gradină, albastru, Strend Pro Montgomery Azzuro, tip evantai, 300 x 300 cm

Pavilion pentru gradina, albastru, Strend Pro Montgomery Azzuro, tip evantai, 300 x 300 cmClick pentru preț!

Iar dacă vrei un pavilion pentru grădină simplu, atunci ar trebui să vezi și acest model. Acesta are un preț mult mai mic, dimensiunile sunt tot de 3 pe 3 metri, iar greutatea sa este de doar 15 kg. Materialele sunt de calitate și rezistente. Designul, deși simplu, este mai mult decât atrăgător.

4.Pavilion pentru grădină, albastru Strend Pro Tyson, tip evantai, 2 pereți laterali, 300 x 300 cm

Pavilion pentru gradina, albastru Strend Pro Tyson, tip evantai, 2 pereti laterali, 300 x 300 cm

Click pentru preț!

Asemănător cu cel de mai sus este și acest pavilion pentru grădină. Acesta are însă și doi pereți laterali. Prețul este unul accesibil, iar calitatea e desigur una superioară. Greutatea este de 16 KG, oferă protecție UV, iar materialul cortului este Polyuretan OXFORD.

5.Pavilion pentru gardină, standuri, Strend Pro Elvis, culoare albastră, 300 x 600 cm

Pavilion pentru gardina, standuri, Strend Pro Elvis, culoare albastra, 300 x 600 cm

Click pentru preț!

Iar ultima recomandare este acest pavilion de grădină mare, tip evantai, ce are 3 x 6 metri dimensiunile. Acesta se sprijină pe 5 picioare iar greutatea este mică, de doar 16 KG. Materialului cortului este Polyuretan OXFORD.

Așadar, acesta a fost articolul meu despre pavilioane pentru grădină. Pentru a vedea și alte modele, poți accesa această pagină.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here