Stație de călcat Philips PerfectCare Viva GC7035/20 – merită cumpărată?

Atunci când ești în casă, poți purta aproape orice haine dorești, însă când ieși în societate trebuie să ai mai multă grijă. Mai exact, trebuie să te îmbraci decent, iar pentru ca hainele să aibă un aspect decent, atunci e necesar să fie călcate. Astfel, e nevoie și de o stație de călcat sau de un fier de călcat. Una dintre cele mai apreciate stații de călcat este Philips PerfectCare VIVA GC7035/20. De aceea, am decis să fac acest articol în care să-ți spun dacă merită cumpărată sau nu.

Statie de calcat Philips PerfectCare Viva GC7035/20, Talpa SteamGlide Plus, 2400 W, 1.7 l, 210 g min

VEZI AICI PREȚUL, POZE ȘI ALTE CARACTERISTICI

Philips PerfectCare Viva GC7035/20 – review, caracteristici și alte păreri

Așadar, în acest articol voi face un mic review stației de călcat Philips PerfectCare Viva GC7035/20. Mai exact, voi prezenta mai multe păreri, voi comenta caracteristicile tehnice precum și cel mai bun preț. Astfel, cred că acest articol va fi de mare ajutor pentru toți cei care vor să cumpere această stație de călcat.

Caracteristici tehnice

Începem ca de obicei cu partea tehnica. Iar asta deoarece reprezintă prima parte ce trebuie verificată la astfel de aparate, de fiecare dată când facem cumpărături. Astfel, nu poate fi ignorată.

Vorbim deci despre o stație de călcat puternică, deoarece are o putere de 2400W și un debit de 210 g/min. Astfel, va asigura o călcare eficientă a hainelor într-un timp destul de scurt totodată. Iar pentru a nu fi nevoie să reîncarci cu apă stația de călcat Philips PerfectCare Viva GC7035/20, ai la dispoziție un rezervor de 1.7 litri, ceea ce asigură un timp îndelungat în care vei putea folosi stația.

Important de știut este și faptul că această stație de călcat Philips PerfectCare Viva GC7035/20 poate fi folosită pentru orice tip de material, indiferent de cât de delicat este. Astfel, vei călca cu ușurință orice tip de rufe.

La aparatele de acest gen este foarte important materialul tălpii. Asta deoarece trebuie să alunece cât mai ușor și să nu afecteze rufele. În acest caz, este vorba despre o talpă SteamGlide Plus, având o alunecare foarte bună, iar designul asigură o distribuție echilibrată a aburilor.

VEZI AICI ȘI ALTE CARACTERISTICI

Pompa este și ea de mare presiune, de maxim 5 bari, astfel încât generatorul de abur ProVelocity, asigură un abur puternic și constant.

Alte păreri

Totodată, această stație de călcat poate fi folosită și pentru a călca pe verticală. Iar jetul de abur este de 210 grame pe minut, așa cum ziceam și mai sus.

Pentru o durată de viață cât mai mare, acesta dispune de o tehnologie anti-calcar, dar și un sistem de blocare. Foarte util este și sistemul pentru stocarea cablului.

Printre caracteristicile extra pot fi menționate și setarea ECO dar și vârful cu aburi.

Apreciez foarte mult la stația de călcat Philips PerfectCare Viva CG7035/20 și faptul că are un timp de încălzire foarte redus. Mai exact, are nevoie de doar 2 minute.

Preț și concluzii

Așadar, în final pot spune faptul că Philips PerfectCare Viva CG7035/20 este o stație de călcat care merită cumpărată. Și mai jos ai doar câteva motive:

 • Caracteristici foarte bune.
 • Tehnologii inovative.
 • Rezistență superioară.
 • Preț corect.
 • Review-uri bune. 

Iar cel mai bun preț l-am găsit pe eMag. Poți folosi butonul de mai jos pentru a te bucura și tu de cea mai bună ofertă.

VEZI AICI CEA MAI BUNĂ OFERTĂ

7 COMENTARII

 1. Am cumparat statia de calcat Philips la o reducere de 40% insa acum as cumpara-o si la pret intreg. Atat de multumit sunt de ea.

 2. produsul este exact cum scrie in descriere, adica exceptional. Recomand.

 3. Daca inainte nevasta-mea avea nevoie de mult timp sa calce toate rufele, acum cu statia VIVA GC703520 timpul s-a redus considerabil. Tare bucuroasa a mai fost de cadoul pe care i l-am facut.

 4. Imi place foarte mult cum se comporta cu hainele. Nu raman urme, nu se ard, ci arata ca noi dupa ce le calci. Chiar ca este una dintre cele mai buna statii de calcat.

 5. Am cumpărat stația de călcat Philips PerfectCare Viva GC703520 în urmă cu două luni, și nu regret deloc. Face o treabă minunată.

 6. Mă bucur că îmi împărtășiți experiența. Cred și eu că este o stație de călcat foarte bună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here