Robot de bucătărie Philips Viva Collection HR7761/00 – merită cumpărat?

Continui seria de articole intitulată merită cumpărat iar de data aceasta voi vorbi despre un robot de bucătărie. Nu însă despre orice robot de bucătărie, ci unul dintre cei mai buni, astfel încât reprezintă și unul dintre cele mai apreciate produse de pe eMag. Iar pentru a nu te mai ține în suspans prea mult timp, trebuie să zic că este vorba despre robotul de bucătărie Philips Viva Collection HR7761/00.

Robot de bucatarie Philips Viva Collection HR776100, 750 W, bol 1.5 l, blender 1 l, 2 viteze + Pulse, Alb

VEZI AICI PREȚUL, POZE ȘI ALTE CARACTERISTICI

Robot de bucătărie Philips Viva Collection HR7761/00 – review, păreri, preț și altele

Așadar, dacă ai vrea să îți cumperi robotul de bucătărie Philips Viva Collection HR7761/00 însă nu știi dacă merită sau nu, cred că ai ajuns unde trebuie. Iar asta deoarece acest articol a fost gândit special pentru a-ți spune dacă merită cumpărat sau nu.

Mai exact, în rândurile următoare voi face o analiză de produs, pentru a-ți prezenta caracteristicile tehnice și motivele pentru care merită să alegi acest robot de bucătărie.

Caracteristici tehnice

Cel mai important aspect de care trebuie să ții cont atunci când îți cumperi un robot de bucătărie este partea tehnică. Așa că din acest motiv am decis și eu să încep cu această parte.

Iar unul dintre cele mai importante aspecte în ceea ce privește caracteristicile tehnice este reprezentat de putere. Ei bine, Philips Viva Collection HR7761/00 are o putere de 750W. Suficient pentru a putea pregăti o mulțime de alimente, în diferite moduri. De asemenea, ai la dispoziție 2 trepte de viteză plus o treaptă impuls. Astfel, vei alege puterea în funcție de g.

Importantă este și capacitatea bolului. Ei bine aceasta este de 1.5 litri, o capacitate mare dacă e să îmi spun părerea. În ceea ce privește capacitatea blenderului, aceasta este de un litru.

VEZI AICI MAI MULTE DETALII

Philips Viva Collection HR7761/00 are totodată și funcție de râșniță, astfel încât nu mai există dubii în legătură cu faptul că este un robot de bucătărie foarte util.

Accesorii incluse

Un robot de bucătărie trebuie să aibă numaidecât un număr cât mai mare de accesorii. Iar asta deoarece, cu cât sunt mai multe accesorii disponibile, cu atât vei putea face mai multe lucruri. Astfel, un alt avantaj al robotului de bucătărie  Philips Viva Collection HR7761/00 este numărul mare de accesorii.

Mai exact, acest robot de bucătărie dispune de accesorii pentru un număr de peste 28 de funcții. 

Mai exact, ai la dispoziție accesoriu pentru frământat, un disc pentru tăiere, un chopper, un disc pentru emulsionare, disc pentru feliere, disc pentru granulare, disc pentru radere dar și un cuțit universal. În ceea ce privește materialul cuțitelor, acesta este din inox de calitate, rezistent și ușor de curățat.

Design și mentenanță

Acest aspect este și el foarte important. Și nu numaidecât pentru aspect, cât pentru îngrijire și rezistență. Iar dacă veni vorba de acest detaliu, trebuie să menționez baza solidă care e mereu stabilă, pentru a nu exista mici incidente.

De asemenea, accesoriile pot fi spălate foarte ușor în mașina de spălat, deci este un robot de bucătărie ușor de îngrijit.

Concluzii și cel mai bun preț

Așadar, concluzia finală este aceea că robotul de bucătărie Philips Viva Collection HR7761/00 MERITĂ CUMPĂRAT. Iar cele mai importante caracteristici sunt:

  • Caracteristici bune.
  • Multe accesorii incluse.
  • 28 de funcții.
  • Material de calitate.
  • Raport preț/calitate bun.
  • Review-uri pozitive.

Iar dacă ești în căutarea celui mai bun preț, acesta se află pe eMag: 419 lei. Iar pentru a vedea cea mai bună ofertă, poți accesa butonul de mai jos.

VEZI AICI CEA MAI BUNĂ OFERTĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here