Piscine pentru grădină ieftine și bune – recomandări

  Temperaturile sunt tot mai mari de la o vară la alta, încălzirea globală își face simțită prezența prin temperaturi de peste 40 de grade, iar nevoia de a te răcori este la rândul ei tot mai prezentă. De aceea mulți pleacă la mare, la piscină ori în alte locuri unde se pot răcori. Sunt și persoane care preferă să cumpere piscine pentru grădină ieftine și bune, pentru a se răcori chiar la ei acasă.

  De aceea ne-am decis să facem un articol dedicat celor care vor să se răcorească la ei acasă. Mai exact, în rândurile următoare vă vom recomanda piscine pentru grădină ieftine și bune. Astfel, fiecare își va găsi piscina ideală pentru a se bălăci împreună cu familia în propria curte.

  piscine pentru gradina ieftine

  Piscine pentru grădină ieftine și bune – Recomandările BlogdeCasa.Ro

  Așadar, dacă te-ai decis să îți cumperi o piscină și nu știi ce model să îți alegi, mai jos vei găsi recomandări. Cu siguranță unul din modelele de mai jos va fi alegerea ta.

  Piscină Gonflabilă, Jilong, Giant Rainbow Multicolor, 190x190x50 CmPiscina Gonflabila, Jilong, Giant Rainbow Multicolor, 190x190x50 Cm

  VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

  Dacă vrei o piscină gonflabilă pentru copii, Giang Rainbow Multicolor ar trebui să fie alegerea ta. Aceasta are dimensiuni de 190 x 190 x 50 cm, iar designul este unul colorat. Volumul este de 577 de litri, are pereți groși, suprafața este rezistentă, are kit de reparație iar greutatea cu tot cu ambalaj este de doar 4 kg. Dispune totodată și de o valvă pentru drenaj.

  Prețul este unul mai mult decât accesibil.

  Piscină cu cadru metalic 399x211x81 cm

  Piscina cu cadru metalic 399x211x81 cm

  VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

  Dacă vrei o piscină gonflabilă mai mare și mai rezistentă, ar trebui să optezi pentru această piscină cu cadru metalic. Aceasta are un volum mult mai mare, de 5700 litri, forma este dreptunghiulară și este din PVC. Dimensiunile sunt de 399 cm pe lungime, 211 cm pe lățime iar adâncimea este de 81 cm. Prețul este desigur mai mare decât cel al piscinei de mai sus.

  Piscină Gonflabilă, Jilong, Promt, 360x76cm

  Piscina Gonflabila, Jilong, Promt, 360x76cm

  VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

  Tot din categoria piscine pentru grădină ieftine și bune face parte și acest model, care costă aproximativ 400 de lei. Aceasta are o pompă de filtrare rapidă, o greutate de 18 kg și capacitate de 5377 litri. Dimensiunea e de 360 pe 76 cm. Pereții laterali sunt solizi, drept urmare oferă și rezistență la lumina solară.

  Piscină cu cadru metalic 732X366X132 Ultra Frame

  Piscina cu cadru metalic 732X366X132 Ultra Frame

  VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

  Iar ultima recomandare este o piscină gonflabilă scumpă dar foarte bună și cu o durată de viață mare. Asta mai ales datorită cadrului metalic foarte bine gândit, dar și a dimensiunilor care suportă un număr mai mare de persoane.

  Dimensiunile sunt de 632 cm pe lungime și 366 pe lățime, înălțimea bazinului fiind de 132 cm. Volumul bazinului la umplerea de 90% este de 31.805 de litri. Se instalează foarte ușor și rezistența este una sporită. De asemenea, este și foarte ușor de golit, conectând un furtun la mufa de golire.

  Bazinul piscinei este din material laminet foarte rezistent, cadrul din oțel galvanizat, iar pompa are filtru cu nisip curațos. Dispune totodată de scară pentru acces, folie de protecție dar și prelată de protecție. Instalarea este explicată pe un dvd cu instrucțiuni și sfaturi pentru o întreținere corectă.

  Așadar, acesta a fost articolul nostru despre piscine pentru grădină ieftine și bune. Pentru a vedea și alte modele, puteți accesa acest link.

  DISTRIBUIȚI

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here