Priză programabilă utilitate și recomandări de modele bune

Tehnologia a evoluat mult, însă din păcate mulți oameni nu știu să profite de acest lucru. Evoluția tehnologiei ne ajută să avem o viață mai ușoară. De exemplu, putem folosi cea mai bună priză programabilă cu ajutorul căreia să facem mari economii de energie apoi. Folosirea unui termostat este de asemenea un alt exemplu. Însă în acest articol vreau să vorbim despre prize programabile, deoarece puțini sunt cei care le folosesc.

VEZI AICI MAI MULTE PRIZE PROGRAMABILE BUNE

La ce este bună o priză programabilă? Cu ce mă ajută? De ce ar trebui să folosesc una? Cum aleg o priză programabilă bună? Sunt doar câteva întrebări la care vom răspunde.

Ce este o priză programabilă?

Prizele programabile au fost îmbunătățite foarte mult în ultimii ani. Există prize mai performante și prize mai puțin performante. Performanța se vede și în prețul de achiziție. Cu cât o priză programabilă e mai bună, cu atât îți va pune la dispoziție mai multe funcții.

Practic, o priză programabilă te ajută să programezi timpul de funcționare a unor aparate electrice. Astfel, vei putea face foarte multă economie de energie electrică, lăsând aparatele să funcționeze exact cât e nevoie.

cea mai buna priza programabila

Când este bine să folosesc prizele programabile?

În cazul centralelor poate fi folosit un termostat care te ajută să faci economie de gaze și energie. Însă unele persoane folosesc de exemplu calorifere electrice iar în acest caz nu poți utiliza un termostat. Desigur, poți folosi priza programabilă și în cazul altor aparate de încălzire secundare, sau în orice alt caz.

Cu ajutorul unei prize programabile vei putea seta ușor un interval de timp în care să funcționeze caloriferul electric, în cazul nostru.

Este un dispozitiv ieftin, prețul lor fiind variabil și în funcție de performanță. Însă în timp își scoate banii înzecit!

Și chiar dacă au prețuri accesibile, asta nu înseamnă că ar trebui să optezi chiar pentru cel mai ieftin model. Orice achiziție ar trebui privită ca pe o investiție pe termen lung. Iar de aceea ar trebui să alegi un model mai bun. Astfel, nu numai că te vei bucura de mai multe funcții dar totodată calitatea produsului va fi alta.

Te vei bucura mult mai mult timp de un produs de calitate, decât de unul cu preț foarte ieftin.

Cum se alege o priză programabilă bună – o achiziție reușită trebuie gândită dinainte

Un prim criteriu pe care să îl iei în considerare atunci când plănuiești achiziția unei prize programabile este tipul acesteia. Asta deoarece prizele programabile pot fi de două tipuri: digitale sau mecanice.

Majoritatea modelelor de acum sunt digitale, iar noi recomandăm alegerea unei prize de acest tip.

Asta deoarece prizele digitale sunt mai performante și totodată pot dispune de mai multe funcții și programe de funcționare. Precizia lor este una superioară și au un ecran LCD de mare ajutor.

Prizele mecanice programabile sunt mai simple și au un preț mai accesibil. Nu au nevoie de baterii și totodată șansele ca acestea să se strice sunt minime. Sunt foarte ușor de folosit însă nu vă oferă prea multe funcții.

Cum funcționează

Modul de funcționare al unei prize programabile este relativ simplu. Acestea se introduc în prizele obișnuite și se programează așa cum se dorește. A se citi mai întâi manualul de utilizare al dispozitivului.

Priza programabilă poate fi folosită și pentru a ține răufăcătorii la distanță. Pe scurt, trebuie să folosiți priza pentru o seta ca această să aprindă diferite becuri sau veioze, ori chiar diferite aparate, iar hoții vor crede că locuința e locuită. Astfel, vor fi descurajați să încerce o spargere.

Alte sfaturi

Este mai util să optezi pentru mai multe prize programabile bune. În primul rând cu siguranță le vei folosi pentru mai multe aparate electronice. Iar achiziția unui număr mai mare de prize te ajută totodată să obții și transport gratuit. Ceea ce contează destul de mult.

Înainte de a face o alegere anume, este bine să țineți cont și de review-urile altor cumpărători. Recomandările noastre trebuie luate și ele în considerare.

De asemenea, să nu uiți de marca unei prize programabile. Alege un brand cunoscut, deoarece îți garantează că produsul va fi conform așteptărilor tale. Printre cei mai cunoscuți producători de prize programabile sunt: Home, Emos, Kemot și Strohm. Garanția ar trebui să fie de minim 12 luni.

Recomandări de prize programabile bune – 3 modele de luat în cosiderare

Dacă te-am convins că merită să îți cumperi o priză programabilă și inteligentă, atunci ar trebui să vezi și recomandările alese de noi. Vezi recomandările chiar mai jos și alege cel mai potrivit model pentru tine.

Priză inteligentă programabilă WiFi, aplicație iOS Android, BroadLink

Priza inteligenta programabila WiFi, aplicatie iOS Android, BroadLink

Click pentru preț!

Acest model nu numai că este o priză programabilă bună, dar este și inteligentă totodată. Dispune de o aplicație ce poate fi instalată pe telefon, atât pe Android cât și pe iOS, cu ajutorul căreia poți controla priza de pe telefon prin WiFi.

Este ușor de folosit, are protecție la supraîncălzire iar prețul este chiar accesibil.

Priză programabilă Wi-Fi, Android sau Apple, 230V , 16A, Emos

Priza programabila Wi-Fi, Android sau Apple, 230V , 16A, Emos

Click pentru preț!

Și acest model este tot o priză inteligentă. Poate fi controlată cu ajutorul telefonului mobil, prin Wi-Fi. Cu ajutorul telefonului vei putea controla toate dispozitivele electronice conectate la priza respectivă. Asta asigură o economie sporită de energie precum și o securitate a locuinței mult mai bună.

Priză cu contor energetic Strohm , display LCD, 230 V ~, 50Hz, PMD-CE-05370

Priza cu contor energetic Strohm , display LCD, 230 V ~, 50Hz, PMD-CE-05370

Click pentru preț!

Priza cu contor energetic Strohm este a 3-a recomandare pe care o oferim. Are un display LCD care indică valoarea curentului, tensiunea și puterea. Consumul este ușor de citit și totodată poți seta prețul energiei. Este ușor de programat și te ajută să faci o mulțime de economii.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here